Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za pieszczotliwe budzenie ?
Powinni na dzień dobry mu pałą po łydkach przyp🤬olić, złodziejowi j🤬emu, to od razu by się obudził.
Powinni na dzień dobry mu pałą po łydkach przyp🤬olić, złodziejowi j🤬emu, to od razu by się obudził.
Wytrzeźwieje i dostanie bilet w jedną stronę na operację specjalnej troski
Dobrze że zasnął to uratowało mu życie bo by go odj🤬i jak by się rzucał
Co ten cymbał chciał ukraść w szmateksie damskim? Nie lepiej było obskoczyć jubilera? Wyjątkowo głupi kacapski debil.

Już na niego dron czeka na Ukranie z dwustoma gramami trotylu. Niech sobie weźmie trytytki jak mu girę lub przeszczepę urwie.
Ojciec mi kiedyś opowiadał że jego wujek miał klucze do jednego z sklepów kiedyś robił tam remont i dorobił sobie klucze.
Co parę dni chodził w nocy i kradł sobie a to flaszeczkę a to fajki, a to piwo...
Trwało to dobre kilka lat. Aż pewnego dnia stwierdził że pijany pójdzie po wódkę bo mu mało, wszedł otworzył flaszkę jeszcze w sklepie wypił i usnął do rana. Rano zwanalazła go sprzedawczyni zadzwoniła po milicję XD
Nie pamiętam czy doszli że chodził tam od kilku lat czy nie i ile za to dostał.
Co parę dni chodził w nocy i kradł sobie a to flaszeczkę a to fajki, a to piwo...
Trwało to dobre kilka lat. Aż pewnego dnia stwierdził że pijany pójdzie po wódkę bo mu mało, wszedł otworzył flaszkę jeszcze w sklepie wypił i usnął do rana. Rano zwanalazła go sprzedawczyni zadzwoniła po milicję XD
Nie pamiętam czy doszli że chodził tam od kilku lat czy nie i ile za to dostał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie