18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
k................s 2014-03-19, 17:20
Widzę że trzeba co niektórych idiotów uświadomić dlaczego magik popełnił samobójstwo. A o to dlaczego.. Po pierwsze. Ponieważ znał się na rapie, hip hopie, wiedział że jest dobry w tym co robi i każdy pedał,cwel,kurwa jakaś,,debil który ogarnia co się w okół niego dzieje i słucha tego czego każdy przecież słucha" lecący na modę która wtedy panowała, będzie za nim łep w łep nawet jeśli będzie sobie podśpiewywał w piosenkach że jest ,,Bogiem" to i tak ,,bydło pójdzie za nim i łyknie haczyk jak młode pelikany. To właśnie było po drugie.. Magik przed wydaniem ,,Jesteś Bogiem" Już wiedział że i tak każdy będzie to rymował i śpiewał razem z nim, był mądrzejszy niż kurwa tutaj wszystkim się wydaje i w swoim tekście zawarł te słowa ,,DOZNAJE SZOKU W 2000 ROKU!! I tutaj wkraca część 3.. Mag, jak wcześniej napisałem wiedział, że ludzie będą tego słuchać, będą porównywać się do Boga i będą w jego oczach idiotami ale tylko w jego oczach i poprostu tego nie wytrzymał, ponieważ myślał że jego płyt słuchają ludzie mądrzy co oczywiście się okazało klęską na koncercie i dlatego mniej więcej potrzymując swoje słowa z piosenki jestem bogiem ponieważ każdy tak śpiewał że przecież jest bogiem no to przecież musi być!!!! ,,chciał to sprawdzić" (oczywiście wiedział że to jest związane z jego tragedią, ze stratą jego życia) i skoczył z 9 piętra w uwaga!!! 2000 roku!! tak jak słowa w nucie są zapisane. W nawiasie mówiąc... Wszyscy jesteśmy idiotami. Magik, chociaż palił marihuane, nie był typowym ćpunem, wiedział jak wygląda życie, ogarną taki poziom świadomości o jakim każdy marzy, moim zdaniem zasługuje na szacunek i wieczny spokój. Niech sam Bóg skręca mu kosmiczne blanty. pozdrawiam
Zgłoś
D................7 2014-03-19, 18:37 1
Jebnął skoka bo był pierdolnięty. Chciał się wymigać od woja więc potrzebował mieć nasrane w papierach. Postanowił pierdolnąć z okna ale okazało się za twardo i pierdolnął skutecznie . Całe szczęście. To co napisałeś to pierdolenie.
Zgłoś
meier 2014-03-19, 19:04
magiczna hera w żyle
Zgłoś
k................s 2014-03-20, 12:26
@dexterkrak jak słuchasz jego płyt to wydaje Ci się że jest/był popierdolony ? Moim zdaniem teksty miał zajebiste jak i flow więc raczej nie uznał bym go za samobójce czy idiotę. Tak jak powiedziałem obiecał wszystkim że się zabije w piosence i to zrobił i tyle w temacie. Kolejny tekst ,,W pełni poczytalny, za czyny swe odpowiedzialny" Czyli wiedział co robi.. Radzę posłuchać i porozkminiać teksty magika a nie tylko sluchać jak zwykłe techno bez żadnej interpretacji.
Zgłoś
D................7 2014-03-20, 17:29
Kto Ci powiedział, że ja słucham jego płyt? Tak, był popierdolony bo normalni z okien nie skaczą. Nie wiem co to jest flow, nie napierdalaj do mnie murzyńska nowomową. To ja nie wiem za kogo Ty uznajesz kogoś kto się zabija jak nie za samobójce.

O, jeszcze się dowiedziałem, że słucham techno... Japierdole
Zgłoś
k................s 2014-03-24, 23:11
Jednak masz racje, zwracam honor i jak najbardziej przepraszam. Przeanalizowalem jeszcze raz ta slynna piosenke i okazalo sie ze magik naprawde myslal ze jest bogiem, a rah z focusem chcieli mu to wybic z glowy jednak ten sie poczul urazony i skoczyl jak stoch tyle ze bez nart i skoczni. Mozesz uwarzac mnie za kretyna ze cos tam rozmyslam na jego temat z piosenek ale prosze cie bardzo, nie ma sprawy naprawde miales racje co na jego temat. To tyle. Cze
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem