Jeśli zbeszcześciłem dobre imię Piotra Żyły i Piotra Łuczcza serdecznie przepraszam wszystkich fanów skoków
Jeśli zbeszcześciłem dobre imię Piotra Żyły i Piotra Łuczcza serdecznie przepraszam wszystkich fanów skoków
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
widzę że jesteś ekspertem ale ja też jestem:
-po twoim poście stwierdzam że twoja stara ma aids bo nawiązujesz do strzykawki,lubi też skoki w bok i długie loty(skoczek),wpierdala amfe jak pojebana (białe tło),ma trzech klientów dziennie(3 postacie),robi tak całe miesiące(motyw rotacji strzałek) a ty jesteś krzywym psychicznie niedojebem jej ostatniego numeru bez zabezpieczenia( bo obrazki są krzywo rozmieszczone.
Zawsze znajdzie sie jakis debil..Krolopa bronili , wasniewska bronili pewnie i znajda sie obroncy trynkiewicza..
W dupie mam , ze magik dobrze rapowal , swoim idiotycznym czynem zakonczyl glupio swoj zywot i tym przekreslil dorobek swojego zycia.
A ty koleś pojebany jesteś !! Chuj ci w dupę nygusie i sram na tego warna a nawet bana obrażasz dobre imię ludzi którzy coś osiągnęli w życiu . Niema znaczenia czy krótkim czy długim ale ty im do pięt i tak nie dorastasz . Myślisz że teraz się spinam ? Nie!! Bo jesteś mniej wartościowy niż ten koleś co napierdala po kablach bo go jeszcze może da się uratować wystarczy wyciągnąć do niego pomocną dłoń , wesprzeć i zacząć szanować a nie obrażać . Tak Tak ja wiem że to forum sadystyczne , więc chętnie poczekam na zdjęcie twojej oklepanej mordy
Jedyna rzecz którą osiągnął Magik w Hip Hopie to hop. Gdyby nie wypadek i film na którym jego koledzy chcieli sobie odbic i ze zwykłego tchórza zrobić męczenika nikt by o nim dziś nie pamiętał. Nie widze powodu by szanowac jego oraz jego znajomych zwłaszcza na tej stronie
Ps Owszem ludzi z problemami nie można pozostawiać własnemu losowi ale czemu nie mam się z nich śmiać jeśli nie wzbudzają poszanowania.
po twoim poście stwierdzam że twoja stara ma aids bo nawiązujesz do strzykawki,lubi też skoki w bok i długie loty(skoczek),wpierdala amfe jak pojebana (białe tło),ma trzech klientów dziennie(3 postacie),robi tak całe miesiące(motyw rotacji strzałek) a ty jesteś krzywym psychicznie niedojebem jej ostatniego numeru bez zabezpieczenia( bo obrazki są krzywo rozmieszczone.
Zniszczyłeś mnie psychicznie tym imputacjami
Ale doceniam twoją wyobrażnię
A ty koleś pojebany jesteś !! Chuj ci w dupę nygusie (...) ale ty im do pięt i tak nie dorastasz (...) Bo jesteś mniej wartościowy niż ten koleś co napierdala po kablach
jebać to możesz swoją kobietę
przez takich pedałów jak ty
sracie po gaciach czy jutro będzie co wrzucić do jebanego gara
jak byś przyszedł do mnie to kurwa po własną śmierć
stwierdzam że twoja stara ma aids
ty jesteś krzywym psychicznie niedojebem
niż ten koleś co napierdala po kablach bo go jeszcze może da się uratować wystarczy wyciągnąć do niego pomocną dłoń , wesprzeć i zacząć szanować a nie obrażać
Aha.. to powodzenia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów