📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@Vinewood, zapomniałeś o tępym huju- RockAlone2k i 'śmiesznej' osobie- ROJOV13
Kwejkii napisał/a:
@up
Ze on jakiś niby śmieszny?
bynajmniej... przedstawia liczną grupę ludzi którzy nie potrafią wymyślić czegoś własnego, a i z kopiowaniem cudzych rzeczy też słabiutko:/
Problem jest nie tylko z jutuberami, a ogólnie z Polakami. Jak oglądam stand up np Georga Carlin'a/Dave'a Chappelle śmieje się nagłos, a nasi np Cezary/Giza nawet nie wywołają na mojej twarzy uśmiechu. Jacyś tacy sztywni jesteśmy, jak wymrą katole, mohery może się rozluźnimy. Teraz maja zły wpływ na całe środowisko, promieniują swoim buractwem na wszystkich.
Ten gość może co najwyżej Cr1tikal'owi stopy lizać
Jego kanał:
youtube.com/user/penguinz0?feature=results_main
Jego kanał:
youtube.com/user/penguinz0?feature=results_main
@up
UberHaxorNova. Dobry koleś.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
UberHaxorNova. Dobry koleś.
Sip sippin' on Orphan Tears.
Dlaczego przyrównujecie jednego "jutubera" do drugiego? Są różne gusta, jak się jeden nie spodoba, to są inni przecież. Ja, osobiście, nie lubię Novy, wkurza mnie, ale nigdy nie powiem, że jest gorszy od PewDiePie, bo komuś może Nova bardziej się podoba.
Dalione napisał/a:
Kiedyś nawet z własną matką nagrał odcinek
Nie pomyliłeś Novy z Tobuscusem? Tobuscus przyprowadził do pokoju swoją matkę żeby się pochwalić, że ukończył poziom, z którym się strasznie męczył, po czym wygonił ją każąc jej zrobić mu kanapkę
Tak czy owak spośród wszystkich "tego typu" YouTuberów polecam właśnie Tobuscusa. PedoPie ma chujowo skonfigurowany mikrofon, który daje po uszach, udaje swoje reakcje (że niby to się czegoś strasznie przestraszył), no i trochę olewa swoich fanów. Jeszcze do niedawna w miarę się go oglądało, ale teraz już zaczyna kręcić na siłę.
mi się tylko wydaje, czy tu nie znalazłem nic zabawnego/śmiesznego/ciekawego ?
_MoRo_ napisał/a:
Nie pomyliłeś Novy z Tobuscusem? Tobuscus przyprowadził do pokoju swoją matkę żeby się pochwalić, że ukończył poziom, z którym się strasznie męczył, po czym wygonił ją każąc jej zrobić mu kanapkę
Tak czy owak spośród wszystkich "tego typu" YouTuberów polecam właśnie Tobuscusa. PedoPie ma chujowo skonfigurowany mikrofon, który daje po uszach, udaje swoje reakcje (że niby to się czegoś strasznie przestraszył), no i trochę olewa swoich fanów. Jeszcze do niedawna w miarę się go oglądało, ale teraz już zaczyna kręcić na siłę.
Żeby Ci się nie popierdoliło, podsyłam odcinek z matką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów