📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wkurwia mnie ten koleś i to jak drze mordę
Genialne! W końcu coś z alternatywnym humorem. Chętnie bym pograł w te gierki, gdzie je znaleźć? :E
@lukasoon15 - totaljerkface.com/games.php
lukasoon15 napisał/a:
Genialne! W końcu coś z alternatywnym humorem. Chętnie bym pograł w te gierki, gdzie je znaleźć? :E
totaljerkface.com/happy_wheels.php
ogólnie gra trochę zasobożerna... no chyba że po prostu mój lap już jest za stary
polskie jutubery to albo: wredne i wkurwiające dziady (brzydkiburak) tępe cipy (magdalenamariamonika) bachory (bartekzbartek, troll klocuch12) i "śmieszne osoby" (bankowo1 i jakieś inne klejnuty)
Nie, jedyna osoba której można posłuchać na youtubie to klocuch, reszta to sami frajerzy. I mówię to całkiem serio.
gin napisał/a:
Ja go lubię. Wkurwia mnie większość polskich jutuberów.
proszę bardzo... pierwszy lepszy "jutuber"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów