📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Nawet nie odpalam, głupio narazić się na jakieś akustyczne rzygi, w dodatku po przeczytaniu "popularny utwór".
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@up I miałeś rację
Piwko za "kocie ruchy" małego.. Ja niestety a raczej stety reaguję inaczej na ten "utwór"
muszę jakiś filtr założyć żeby wszystkie filmiki otagowane :psy :gangman :weekend :ona tańczy dla mnie przenoszone były w najdalszą, niedostęną otchłań sadistica - tak żeby żaden idiota nie wrzucił tego, pod żadną postacią na głowną
Dziecko przy porodzie pępowina przydusiła a wy się napierdalacie... Chuje...
Piwo leci
Piwo leci
Ciśniecie na tego Koreańca, jakbyście nie lubili tej piosenki. Jednak jak nikt nie patrzy, to sobie podśpiewujecie, a po pijaku tańcujecie w najlepsze. No, ale trzeba udawać wielkich estetów, którzy kurwa same Chopiny i Wagnery słuchają!
A tam pierdolicie, a i tak kazdy tańczy do tego jak się jest najebanym
Reaguję jak każdy prawdziwy hejter, rzucam bluzgiem pod nosem i robię facepalma...
On macha żeby to wyłączyli,a nie że się cieszy
Wiedziałem, że te ku***szony nasyfiły coś z tym utworem tak, że działa na nas nawet podświadomie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów