📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:22

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet nie odpalam, głupio narazić się na jakieś akustyczne rzygi, w dodatku po przeczytaniu "popularny utwór".
Piwko za "kocie ruchy" małego.. Ja niestety a raczej stety reaguję inaczej na ten "utwór"

muszę jakiś filtr założyć żeby wszystkie filmiki otagowane :psy :gangman :weekend :ona tańczy dla mnie przenoszone były w najdalszą, niedostęną otchłań sadistica - tak żeby żaden idiota nie wrzucił tego, pod żadną postacią na głowną
Dziecko przy porodzie pępowina przydusiła a wy się nap🤬lacie... C🤬je...
Piwo leci
Piwo leci

Ciśniecie na tego Koreańca, jakbyście nie lubili tej piosenki. Jednak jak nikt nie patrzy, to sobie podśpiewujecie, a po pijaku tańcujecie w najlepsze. No, ale trzeba udawać wielkich estetów, którzy k🤬a same Chopiny i Wagnery słuchają!

A tam p🤬licie, a i tak kazdy tańczy do tego jak się jest naj🤬ym

Reaguję jak każdy prawdziwy hejter, rzucam bluzgiem pod nosem i robię facepalma...
Wiedziałem, że te ku***szony nasyfiły coś z tym utworem tak, że działa na nas nawet podświadomie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie