18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:22
A Ty jak reagujesz?

00:00
00:27
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
androgenius 2013-02-05, 19:04 9
Nawet nie odpalam, głupio narazić się na jakieś akustyczne rzygi, w dodatku po przeczytaniu "popularny utwór".
Zgłoś
mateuszjapan 2013-02-05, 19:05 33
@up I miałeś rację
Zgłoś
Moby_Dick 2013-02-05, 19:09 8
Piwko za "kocie ruchy" małego.. Ja niestety a raczej stety reaguję inaczej na ten "utwór"
Zgłoś
M................d 2013-02-05, 19:35 4
muszę jakiś filtr założyć żeby wszystkie filmiki otagowane :psy :gangman :weekend :ona tańczy dla mnie przenoszone były w najdalszą, niedostęną otchłań sadistica - tak żeby żaden idiota nie wrzucił tego, pod żadną postacią na głowną
Zgłoś
Gr0sZ 2013-02-05, 19:39
Śmiech od 0:06 niszczy:D
Zgłoś
Revolver 2013-02-05, 20:31 1
Dziecko przy porodzie pępowina przydusiła a wy się nap🤬lacie... C🤬je...
Piwo leci
Zgłoś
C................y 2013-02-05, 20:35 7
Ciśniecie na tego Koreańca, jakbyście nie lubili tej piosenki. Jednak jak nikt nie patrzy, to sobie podśpiewujecie, a po pijaku tańcujecie w najlepsze. No, ale trzeba udawać wielkich estetów, którzy k🤬a same Chopiny i Wagnery słuchają!
Zgłoś
P................ł 2013-02-05, 20:35
A tam p🤬licie, a i tak kazdy tańczy do tego jak się jest naj🤬ym
Zgłoś
J................y 2013-02-05, 20:40
Reaguję jak każdy prawdziwy hejter, rzucam bluzgiem pod nosem i robię facepalma...
Zgłoś
-HorrorCore- 2013-02-05, 20:42
On macha żeby to wyłączyli,a nie że się cieszy
Zgłoś
smougie 2013-02-05, 20:44
Wiedziałem, że te ku***szony nasyfiły coś z tym utworem tak, że działa na nas nawet podświadomie
Zgłoś
farah398 2013-02-05, 20:46
reaguje tak samo jak człowiek którego się topi...
Zgłoś
G................i 2013-02-05, 20:49
spi*****ić próbuje
Zgłoś
~Griszon 2013-02-05, 20:49 23
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem