Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Drugiego przechodnia ta sytuacje w ogóle nie ruszyła
Może to jego żona lub teściowa
Wartość twojego życia : kupa gówna z 0.2 gramem złota przy wadze ok. 70kg.
Wartość blacharki po zderzeniu : oszczędności życia Janusza.
Wartość twojego życia : kupa gówna z 0.2 gramem złota przy wadze ok. 70kg.
.
Wszystko zależy od marketingu.
Jeśli umiałbyś sie odpowiednio "sprzedać" to można wyciągnąć miliony
Taka wątroba na przykład jest w chuj warta, ale to musiałbyś jeszcze zainwestować w łapówkę dla lekarza, żeby dal Ci lewe zaświadczenie ze jest zdrowa i nie przechlana
Miejsce pieszego robactwa jest pod kołami. Nie chce się przygłupom rozejrzeć czy jest wolne, to w piach karaluchy
Daj namiary gdzie mieszka Twoja matka, przetestuję czy się zawsze rozgląda...
Obsrałeś się tak żałośnie, niczym upośledzony gimbus. Jak już chcesz coś testować, to przetestuj luźniejsze rajtuzy, bo te najwyraźniej zbyt mocno wżynają ci się w cipkę.
Najgorsze jest to, że bardzo niedługo wejdą nowe przepisy na mocy których pieszy na przejściu dla pieszych będzie nietykalny. W tej chwili jeśli ktoś wtargnie pod koła to kierowca konsekwencji nie poniesie, a dzięki naszym durnym politykom którzy przyklepali swoje "poprawki" to na pasach nawet jeśli ktoś ukryty za śmietnikiem przy przejściu rzuci się pod koła na szczupaka to kierowca który go rozjedzie może pójść siedzieć jeśli go zabije.
Miejsce pieszego robactwa jest pod kołami. Nie chce się przygłupom rozejrzeć czy jest wolne, to w piach karaluchy
Ty nidorozwoju pewnie nigdy przez ulicę nie przechodzisz.
Jeśli masz prawko to pewnie za mendel joj i pół świni wiejski buraku.
Nieprzeciętnie tępy i ograniczony jesteś.
Deszcz, zmrok, niedoświetlone przejście, a głupia cipa oczywiście kaptur na łeb, oczy w ziemię i lezie przez wielopasmową drogą bo "ma pierwszeństwo". Wina niestety oczywiście kierowcy, ale w taki sytuacjach gdy pieszy jednak nie zachowuje szczególnej ostrożności podczas przekraczania drogi to kary dla kierowców powinny być anulowane.
Najgorsze jest to, że bardzo niedługo wejdą nowe przepisy na mocy których pieszy na przejściu dla pieszych będzie nietykalny. W tej chwili jeśli ktoś wtargnie pod koła to kierowca konsekwencji nie poniesie, a dzięki naszym durnym politykom którzy przyklepali swoje "poprawki" to na pasach nawet jeśli ktoś ukryty za śmietnikiem przy przejściu rzuci się pod koła na szczupaka to kierowca który go rozjedzie może pójść siedzieć jeśli go zabije.
Głupia cipa to samochodem jechała, pieszy był w połowie przejścia.
Pozdrawiam głupia cipo. A gdyby to twoja matka przechodziła i taki bałwan jak ty ją potrącił?
On miał dwóch ojców i na dodatek był ministrantem dlatego jest takim przygłupem.
Lej ciepłym moczem na trollującego mentalnego gówniarza. Jest piąteczek, piątunio i nie ma co się niepotrzebnie denerwować.
Gdy przechodzę, to upewniam się czy nic nie jedzie.
Teraz trzymaj się stołka, gówniaku, bo narobisz pod siebie; prawo jazdy zdałem w wieku 16. lat. Miałem wtedy już od jakiegoś czasu swoje auto, którym jeździłem po torach i nie było to moje pierwsze auto. Ty w tym wieku pewnie jeździłeś po tej wsi o której piszesz na komarku i zbierałeś pety.
Lej ciepłym moczem na trollującego mentalnego gówniarza. Jest piąteczek, piątunio i nie ma co się niepotrzebnie denerwować.
Nie ubliżaj, przyjacielu, bo Ci wpuszczę kunę pod maskę tego starego passata (tego drugiego też)
Nigdy nie wiesz i nie będziesz wiedział kto prowadzi pojazd - ślepa naćpana małpa, czy emeryt lat 90 z dożywotnim prawkiem. Wiec patrz na swoją dupę/rodzinę/dziadków/sąsiadów i przekaż wartościową informacje: Żyjesz dopóki sam o to zadbasz, żaden przepis nie zawróci śmierci.
Pada deszcz, nie widzisz bo mgła, śnieg, słońce co napierdala po oczach - używaj mózgu, przewiduj - Ty sam masz największą szansę uratować się przed kalectwem/śmiercią, pod kołami kosiarki, walca, wózka z dzieckiem, elektrycznej hulajnogi, cofającego busa, zmotoryzowanych użytkowników jednośladów, czy tramwajarza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów