Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
UP jebać cie
Kolejny błyskotliwy cytat laski ( )...
za własne artefakty zawsze piwko
co to za nutka zna ktoś>? jak coś to priv proszę
Up Japa kapciu
za leonidasa zawsze piwko
Nie jedz tego KURWA chuju jebany bo cie zresetuje mam ziomka który wjebał drugi raz w życiu i go pojebało od tego gada takie głupoty ze głowa mała siana napozyczał z banków auto kupił tydzien po juz rozpierdolił ze na złom robote stracił bo zobaczyli ze z gosciem cos nie tak wzieli go na alkomat okazało sie ze nie pije czyli musi cpać i chuj do widzenia tez miałem chcec na grzyby ale po tym co widze to nie dziekuje
etc.
Szkoda, że na psie zwolnił.
gościa rozumiem, ale czemu psa?
Wracaj na kwejka gimbusiarska spierdolino.
Niby sadistic, a wypowiedzi na żałosnym ciotowatym poziomie. Szkoda psa ojojojojoj, nie szkoda człowieka, jebać ludzi, biedny zwierzaczek Pomijając fakt, że równie dobrze może to być tzw. fake.
Sam sobie odpowiedziałeś, czemu nie napisałem odwrotnie. Bo ludzie potrafią być " hujkami" jak ty, a psy , są po prostu zajebiste:)
Sam mam dwa ze schroniska:)
Wracaj na kwejka gimbusiarska spierdolino.
Ale mi dojebałeś chyba powinienem usunąć konto.
Ale mi dojebałeś chyba powinienem usunąć konto.
Może inaczej - pies jak to pies, niezbyt mądre stworzenie, które jednak potrafi urzec nas swoim przywiązaniem do nas. Szkoda psa z gifa, tak samo jakby szkoda było jakiegokolwiek innego zwierzęcia przejechanego przez auto.
Druga sprawa, to taka, że stawianie w jakichś własnych hierarchiach wartości psów wyżej od ludzi świadczy o prawdopodobieństwie choroby umysłowej. Życie psa (lub kota, konia, krowy, itp., itd.) absolutnie NIGDY nie będzie ważniejsze od ludzkiego życia.
Niestety tendencje do wywyższania zwierząt ponad ludzi ma dość sporo osób, a na tym portalu prym w tym wiedzie pewna grupa niezbyt inteligentnych młodych osób, która trafiła tutaj po dość dużej migracji z innego portalu o nazwie - kwejk. Z tym trzeba walczyć.
Poczytałem Twoje posty, nie sprawiasz wrażenie bycia zbyt młodym, dlatego wybacz nazwanie przeze mnie Ciebie gimbusem, ale sam widzisz, że swoimi wypowiedziami wpasowałeś się od początku w ten obraz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów