📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
widziałem ten filmik dawno temu i mam nadzieje @dambo123 że sprawdziłeś dobrze czy czasem go tu niema bo piwko stawiam.
uwielbiam tego gościa, też już to widziałem, ale nie jestem pewien czy tutaj więc daję piwo.
Dokładnie to oni powiedzieli do niego ze skejci pewnie piją tylko mleczko ze piwa nie mogą pic i zaczęli się z nich śmiać a Mike nie wytrzymał xP
— Albert Einstein
Na pewno ameryka.
Na pewno ameryka.
Mike ogolnie jest znany z napierdalania dziennikarzy i innych przeszkadzajacych mu w lataniu na desi;]
Dawno temu w CKY2K bodajże było. Mike to kozak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów