Już wolę aby rządzili masoni/templariusze (jeśli czysto teoretycznie w ogóle mają władzę) czy tam inni ludzie którzy wg. was psują i niszczą świat... A dlaczego? Bo ja mam wyjebane czy żyć będę pod kloszem czy w akwarium jakiegoś zjebanego kosmity... chce żeby mi się żyło dobrze... a nie żyje mi się dobrze kiedy rządzi Tusek z bandą kolesi. Natomiast wy chcielibyście aby wszyscy ludzie znali prawdę, aby ludzie z pentagonu konsultowali swoje projekty najlepiej w referendum na skalę swiatową i rządził jakiś przymuł... po prostu nie każdemu można wszystko powiedzieć, nie każdy może rządzić i nie każdy powinien być w coś wtajemniczany bo ludzie (wnioskuję z tego co tu czytam) niektórzy są po prostu GŁUPI i POPIERDOLENI
Najwięcej krzyczycie o wolności a tak na serio to byście w tej wolności zginęli i się pogubili
Krzyczycie o wolności chociaż nawet jej nie znacie, nikt jej nie zna od czasów kiedy ludzie zeszli z drzew.
A ciekawe w czym wam przeszkadza to, że ktoś sobie układa światowe puzzle, jak macie umrzeć to i tak umrzecie i będziecie wtedy mieć konkretnie w dupie czy umarliście jako część wielkiego planu czy jako żul z twarzą w gnoju.
Najwięksi bojownicy o prawdę chociaż jej nie znali, najwięksi głosiciele wolności chociaż nawet nie wiedzą co to znaczy
masz, postanowiłem przekopiować swoją wypowiedź z poprzedniego tematu założonego przez Ciebie, jako, że nie ma sensu pisać tego samego parę razy pod rząd... a Ty masz misję głoszenia teorii spiskowych to także będzie podążać za Tobą ta wiadomość.