📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chcę do Norwegi! Przy okazji, poszedłbym pozdrowić jednego pana w więzieniu
@up mi się też Norwegia marzy od kilku lat, głównie ze względu na przyrodę, coś pięknego... Niestety moja dziewczyna twierdzi że tam nie ma nic ciekawego, a chodzi jej o to że jest ogólnie zimno...
bezimienny90 napisał/a:
@up mi się też Norwegia marzy od kilku lat, głównie ze względu na przyrodę, coś pięknego... Niestety moja dziewczyna twierdzi że tam nie ma nic ciekawego, a chodzi jej o to że jest ogólnie zimno...
to kup rękawiczki i nałóż na "swoją dziewczynę"... ;D
w Norwegii podobno jest takie prawo ze jak idziesz do sklepu po wódkę gdy robisz imprezę i kupujesz powyżej chyba 3 litrów to musisz mieć zezwolenie policji na ten zakup. Jeżeli nie masz możesz wezwać policje i oni muszą to sprawdzić czy mówisz prawdę ;D kolegi brat tam siedzi i właśnie żalił się strasznie
ciekawe ile hajsu i czasu kosztuje taka zabawa
don t wanna be a sucker like all the rest
na końcu filmiku jest w napisach końcowych od 5:52 . Nie wkleję bo nie da się skopiować a nie chce mi się pisać chyba, że chcesz printskrina to napisz
na końcu filmiku jest w napisach końcowych od 5:52 . Nie wkleję bo nie da się skopiować a nie chce mi się pisać chyba, że chcesz printskrina to napisz
W dupe to moge wsadzic Ci cos innego brodziku intelektualny. Masz jak byk podamy link do strony, wystarczy kliknac, ale zeby kliknac, trzeba pomyslec...
RutQ napisał/a:
Nutka, nutka, tytuł nutki?! Dawać mi kurwa bo wypiję wasze piwo!!
Hybrid - Enjoy The Silence (Instrumental)
I tak najlepszy jest The Need 4 Speed: The Art of Flight z muzyką Hybrid - Disappear Here Orchestral Armchair Version.
Za mną to zamiast tego dymu, wyciekałby kał w postaci "lawy" z nogawki
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów