W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- skarpetki
- ustawienie stóp
- zagięcia spodni na kolanach i w kroku
- koszulkę wystającą ze spodni
- uszy
- fragment rogu auta wystający zza lewego ramienia
- ciemniejszy fragment asfaltu
- szczegóły wyposażenia kokpitu
Oczywiście nie twierdzę, że nie dałoby się tego wszystkiego zrobić w Photoshopie, jednak wydaje mi się że nakład pracybyłby niewspółmierny do załozonych celów
Muszę Was zmartwić- to nie Photoshop, tylko 2 różne zdjęcia. Powiększcie je sobie i zwróćcie u kolesia uwagę na:
- skarpetki
- ustawienie stóp
- uszy
Oczywiście nie twierdzę, że nie dałoby się tego wszystkiego zrobić w Photoshopie, jednak wydaje mi się że nakład pracybyłby niewspółmierny do załozonych celów
Nie przeczytałem Twojego posta ale zauważyłem kilka wad które Ty wypatrzyłeś i tez twierdze ze to 2 rozne fotki
A teraz czekac na komenta typu " hehe w PS mozna wszystko "
Muszę Was zmartwić- to nie Photoshop, tylko 2 różne zdjęcia. Powiększcie je sobie i zwróćcie u kolesia uwagę na:
- skarpetki
- ustawienie stóp
- uszy
Zostały Ci 2 różnice do odnalezienia
to taki żart.
żart.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów