To ten warszawski spiderman
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
kicia4437 napisał/a:
ostatnio jeździł tramwajem numer 17 swing przez rondo radosława jechał ;p byłam chora!
Ups, ło kurwa to nie fejsbuk?
@kicia4437, idź stąd.
A swoją drogą, koleś nie jest ani zabawny, ani oryginalny, tylko po prostu żałosny.
A swoją drogą, koleś nie jest ani zabawny, ani oryginalny, tylko po prostu żałosny.
typo napisał/a:
No i nareszcie Polska, Polacy doczekali się internetowego pojeba w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Koleś to co robi może nie jest odkrywcze, ale śmieszne. 100 razy wole go niż jakiegoś Kule, czy innego umalowanego pedzia z drugim pedziem w irokezie, nie wiem jak się nazywali ci quazi-chłopcy.
W każdym razie szacun dla kolesia (mimo występu w TVN) i niech dalej robi pozytywne odpały.
Odpowiem tylko na twój awatar:
Wyjdź. Nie pierdol.
Edit:
Łoooo kurka ale błąd
Ale serio, ty też wyjdź i skończ pierdolić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów