To ten warszawski spiderman
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
kurwa..mozarta zabrali jebane bramkarze
Aż cud że w markecie, czy tam centrum handlowym znaleźli dwóch tak odważnych ochroniarzy!
Co do konsekwencji macie tu cytat z youtube samego wardegasa!
Zazwyczaj nie komentuję pod filmami, bo potem ten komentarz jest pierwszy widoczny, ale powiem co się stało. Wszystko działo się w CH Arkadia, a w tym centrum już wchodziłem na fontannę jako spiderman, biegałem po sali kinowej jako superman i często tam bywam, więc ochrona zna moje odpały. Musieli jednak wezwać straż miejską, która przyjechała po około godzinie. Pogadałem sobie z ochroną, spoko goście. Straż miejska, też była spoko, mandatu nie dostałem no bo za co.
Zazwyczaj nie komentuję pod filmami, bo potem ten komentarz jest pierwszy widoczny, ale powiem co się stało. Wszystko działo się w CH Arkadia, a w tym centrum już wchodziłem na fontannę jako spiderman, biegałem po sali kinowej jako superman i często tam bywam, więc ochrona zna moje odpały. Musieli jednak wezwać straż miejską, która przyjechała po około godzinie. Pogadałem sobie z ochroną, spoko goście. Straż miejska, też była spoko, mandatu nie dostałem no bo za co.
Kurde, nie słyszę - on tam serio coś gra, czy tylko brzdąka sobie bez ładu?
Jukers napisał/a:
Kurde, nie słyszę - on tam serio coś gra, czy tylko brzdąka sobie bez ładu?
Brzdąka sobie bez sensu
wogóle nie mam go dość już...
No i nareszcie Polska, Polacy doczekali się internetowego pojeba w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Koleś to co robi może nie jest odkrywcze, ale śmieszne. 100 razy wole go niż jakiegoś Kule, czy innego umalowanego pedzia z drugim pedziem w irokezie, nie wiem jak się nazywali ci quazi-chłopcy.
W każdym razie szacun dla kolesia (mimo występu w TVN) i niech dalej robi pozytywne odpały.
W każdym razie szacun dla kolesia (mimo występu w TVN) i niech dalej robi pozytywne odpały.
Występ w Tvn dał mu tylko wiekszą promocję na YT czyli więcej kasy
Kwejkii napisał/a:
Występ w Tvn dał mu tylko wiekszą promocję na YT czyli więcej kasy
I tu jest problem, kasa z YT. Kiedyś robiono to dla zabawy, teraz za kase.
Co do filmu to ustawione chyba, bo mu maski nie zdjeli.
floyta napisał/a:
troche polotu w tym smutnym jak piz*a kraju
Właśnie ani polotu ani finezji w tym nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów