📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pamiętam jak kiedyś mi się puszka tego gówna zjebała i osrała mi tym całe dłonie. Chyba z tydzień sie nie dało tego pozbyć aż sie samo naturalnie pozdzierało. Ale ci upośledzeńcy musieli się po tej imprezie dobrze bawić
Bez kitu, myślałem ,że to ruski filmik. Kurwa ,ale wstyd. Taka patola.
Polacy w UK?
~Angel napisał/a:
ta historia krąży od lat po necie - raz są gumowce raz buty narciarskie i zawsze jest to opowieść kolegi. Historyjki nawet swego czsu podłapał Fakt i Super Expres tylko zmienili miejscowości
Nawet na sadolu była w 2014 r
polska ma 38 milionów ludzi, to nie tak że powstał tylko jeden głupi żart, często się słyszy o żartach z pianką montażową, mam mu powiedzieć że mu się wydaje że nie ma stóp?
Kurwa, czego to debile dla tiktoka nie zrobią. Kurwa świat spadł na psy.
Mógł se psiknąć do otworu gębowego albo odbytu tą piankę
Mógł sobie wpsikać tą piankę do otworu gębowego lub odbytu.
Mógł sobie wpsikać tą piankę do otworu gębowego lub odbytu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów