📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oj biedaku. Piasek będzie Wam wchodził podczas ruchania (wiadomo gdzie). Jeszcze nie wiesz, że to jest gorsze od kamyczka w bucie. Działa mi na nerwy ten typ. Pokaż mordę, chamie. Już samo to, jak wymawia "r" obraża połowę internautów...
ludzie pomorzecie? coto za nuta w tle?
thomasbar83 napisał/a:
ludzie pomorzecie? coto za nuta w tle?
O kurwa. Takiego błędu nie robiłem już w podstawówce.
mam dysleksje geju
To zacznij używać słowników łajzo jak nie wiesz jak coś się pisze.
To nie pisz wcale matole, głąb jesteś i tyle, znam ludzi którzy mają dysleksję i jakoś potrafią PODSTAWOWE słowa napisać bezbłędnie, nie mówiąc już o innych.
Zapewne i tak to nic nie zmieni, więc :
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów