Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Twój Staristic.
Twój poziom wypowiedzi wskazuje że masz nie więcej jak 15 lat. Lepiej idź i wsadź nos w książki bo w poniedziałek szkoła.
Piątek 13-tego był pechowy dla mojej dziewczyny. Najpierw przypaliła obiad, potem złamała nos.
Ja bym swojej też w kły wyjebał, jak by obiad spierdoliła
Tylko bez przesady
Twój Staristic.
Twój poziom wypowiedzi wskazuje że masz nie więcej jak 15 lat. Lepiej idź i wsadź nos w książki bo w poniedziałek szkoła.
No własnie co to kurwa jest?!
Chyba masz problem z akceptacją w swoim środowisku co? Innych wokół siebie pomniejszasz. Zapewne biją Cię w szkole co? Siedzisz przed komputerem, ważysz 120 kilo przy 170cm wzrostu. Masz pryszczaty ryj i skrzywienie kręgosłupa? Jeżeli masz jakiś problem udaj się do specjalisty, może Ci jakoś pomoże w akceptacji. Życzę Ci miłego tygodnia spędzonego przy zasłoniętych oknach i przed komputerem zgrywając kozaka na Sadisticu i ewentualnie kwejku. Pozdrawiam.
To jest Sadistic czy Blogstic kurwa?!
A co do Ciebie desperacie to widzę, że nie zrozumiałeś kawału, bo Cavaran raczej na Sadisticu bloga nie prowadzi, więc nie wiem po kiego chuja piszesz taki debilny komentarz? Potem wjeżdżacie na mnie, że sam piszę debilne komentarze a nie widzicie swoich. Żenujący jesteście. Możecie razem zamieszkać i robić z siebie gimbusów na Sadisticu.
Nie napiął, tylko skoro we dwóch na mnie wjechali no to bez przesady.
Chyba masz problem z akceptacją w swoim środowisku co? Innych wokół siebie pomniejszasz. Zapewne biją Cię w szkole co? Siedzisz przed komputerem, ważysz 120 kilo przy 170cm wzrostu. Masz pryszczaty ryj i skrzywienie kręgosłupa? Jeżeli masz jakiś problem udaj się do specjalisty, może Ci jakoś pomoże w akceptacji. Życzę Ci miłego tygodnia spędzonego przy zasłoniętych oknach i przed komputerem zgrywając kozaka na Sadisticu i ewentualnie kwejku. Pozdrawiam.
A co do Ciebie desperacie to widzę, że nie zrozumiałeś kawału, bo Cavaran raczej na Sadisticu bloga nie prowadzi, więc nie wiem po kiego chuja piszesz taki debilny komentarz? Potem wjeżdżacie na mnie, że sam piszę debilne komentarze a nie widzicie swoich. Żenujący jesteście. Możecie razem zamieszkać i robić z siebie gimbusów na Sadisticu.
@up
się napiął...
No patrzę, że jeszcze bajeczki oglądamy?
Widze że nie oglądasz,to i nieznasz.Najlepsze i najśmieszniejsze bajki z dziecinstwa (do dziś cieszą) to WarnerBros.KURWA! No chyba że ty siedzisz cały dzień przed kompem i zerkasz w tv na mini mini+ na gadającą rybe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów