📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam to polskie pierdolenie, wiecznie kurwa źle, a jak coś się zmienia na lepsze to jeszcze kurwa gorzej!
Jednym słowem - pajac.
Jednym słowem - pajac.
nie popisał się, ale ja już się zraziłem co do jego filmów od kiedy to mówił jak to fajnie być grubasem i mieć wyjebane, że ma się brzuch, że się nie ćwiczy i że ma to w dupie itd. Jest to dla mnie jednoznaczne z tym, jakby kurwa tłumaczyła się, że daje dupy, bo jest kobietą wyzwoloną.
T-Will napisał/a:
Nieśmieszny tłusty kasztan.
Kurwa ... A gdzie on próbuje być tu śmieszny? Po prostu mówi to co myśli i ja się akurat z nim zgadzam, jeśli chodzi o ten odcinek. Sama boląca prawda.
thewhitestar napisał/a:
Uwielbiam to polskie pierdolenie, wiecznie kurwa źle, a jak coś się zmienia na lepsze to jeszcze kurwa gorzej!
Jednym słowem - pajac.
Widać jak bardzo zczaiłeś o co mu chodzi Jemu nie chodzi o to, że modernizują miasto, ale o to, że czemu tego nie zrobili wcześniej!?
To jest pozerstwo w stylu "bożena, goście przychodzą, zamień szary papier na kolorowy", a jak pójdą to znów zamienią na szary (to akurat do filmikowego "zdrapywania farb z budynków po euro" ).
Jakby nie patrzeć w niektórych kwestiach ma racje:
gdyby nie euro nie ruszyliby palcem by polepszyć standard życia, dostaliśmy szanse ok - możemy się pokazać jednak rozumiem że gdybyśmy nie zostali wytypowani do euro dalej wszystko byłoby brudne, stare i sypiące się. W dodatku ile jest w Polsce gotowych stadionów, wielkich o porządnej konstrukcji - tylko zaniedbanych - lepiej wypierdolić kasę i wybudować nowy stadion bo musi być w tej zajebanej Warszawie - obsraliby się na różowo gdyby zaszczyt przypadł innemu miastu. Czyli rozumiem że polepszamy nasze standardy nie dla nas polaków tylko dla zajebanej europy, traktują nas jak śmieci - brak pracy, niskie wynagrodzenie nawet dla ludzi wykształconych, żyjemy z dnia na dzień w państwie które jest ruiną. Po prostu nie którym nie podoba się to że polska, nasz kraj jest ładowana w dupę przez UE oraz obciąga lachę wszystkim dookoła.
gdyby nie euro nie ruszyliby palcem by polepszyć standard życia, dostaliśmy szanse ok - możemy się pokazać jednak rozumiem że gdybyśmy nie zostali wytypowani do euro dalej wszystko byłoby brudne, stare i sypiące się. W dodatku ile jest w Polsce gotowych stadionów, wielkich o porządnej konstrukcji - tylko zaniedbanych - lepiej wypierdolić kasę i wybudować nowy stadion bo musi być w tej zajebanej Warszawie - obsraliby się na różowo gdyby zaszczyt przypadł innemu miastu. Czyli rozumiem że polepszamy nasze standardy nie dla nas polaków tylko dla zajebanej europy, traktują nas jak śmieci - brak pracy, niskie wynagrodzenie nawet dla ludzi wykształconych, żyjemy z dnia na dzień w państwie które jest ruiną. Po prostu nie którym nie podoba się to że polska, nasz kraj jest ładowana w dupę przez UE oraz obciąga lachę wszystkim dookoła.
Jak się wyłonił zza tych krzaków to myślałem, że to jakaś baba, takie cycki ma.
Cytat:
gdyby nie euro nie ruszyliby palcem by polepszyć standard życia
Uhm, bo zwiększanie podatku i przedłużenie wieku emerytalnego o 2 lata to zajebiste polepszenie standardu zycia...
Polska jest zwyczajnym grajdołem. Dostaliśmy szansę z Euro 2012 i co ? Zjebaliśmy ją na całej linii - drogi nie gotowe, zaplecze nie gotowe, a miliony złotych poszły w chuj. Organizacja również została zjebana, bo mecze odbywają się w regionach, które z dochodami nigdy nie miały problemu, a te którym forsa by się przydała zwyczajnie olano.
W ostatnich dwóch latach jeśli media żyły EURO to zawsze ze względu na kolejne afery, które się z nim wiązały.
A Polacy i tak to w chuju mają. Dłuższą pracę i zwiększanie podatku pierdolić, ale niech no nam rząd spróbuje zakazać hejtowania w internecie to już kurwa wiece na pół rynku i ''kto nie skacze ten za ACTA''.
Zwyczajnie wstyd mi za ten naród, bo nasz stopień ogłupienia sięga już prawie amerykańskiego społeczeństwa...
Hahahaa.. po nim widać, że żadnego sportu nie lubi, a do piłki pewnie się akurat doczepił, bo już nie było do czego.
No, ale widać, że najlepiej jest tylko narzekać.. pewnie jakby Polska jakimś cudem wygrała, to ludzie zaczęliby narzekać i na to(a że taka słaba drużyna wygrała, że byli lepsi).
Zamiast się cieszyć, że ma nowe chodniki, nowe stadiony i odremontowane dworce itp., chuj, że kosztem czego innego, ale jest. Nie jest ważne to, że mamy teraz "tyle" km autostrad i dróg ekspresowych ile nie mielibyśmy jeszcze przez najbliższe 15 lat. Lepiej ponarzekać..
Jedni srają po gaciach z podniecenia i zachwytu nad euro, drudzy biadolą i pierdolą ile wlezie. Bo nie można jak normalny cywilizowany człowiek.. Widzisz i nie grzmisz
No, ale widać, że najlepiej jest tylko narzekać.. pewnie jakby Polska jakimś cudem wygrała, to ludzie zaczęliby narzekać i na to(a że taka słaba drużyna wygrała, że byli lepsi).
Zamiast się cieszyć, że ma nowe chodniki, nowe stadiony i odremontowane dworce itp., chuj, że kosztem czego innego, ale jest. Nie jest ważne to, że mamy teraz "tyle" km autostrad i dróg ekspresowych ile nie mielibyśmy jeszcze przez najbliższe 15 lat. Lepiej ponarzekać..
Jedni srają po gaciach z podniecenia i zachwytu nad euro, drudzy biadolą i pierdolą ile wlezie. Bo nie można jak normalny cywilizowany człowiek.. Widzisz i nie grzmisz
Kim jest ten chuj? Jakiś frustrat chciałby, żeby Polska była zaściankiem, gdzie nic się nie dzieje? Kto mu każe wpierdalać te kebaby i krzyczeć "Polska górą!!"? Niech spierdala do tego zakątka na Ziemi.
Aha: i mówi się "nowożytną" a nie "nowożytnią"...
Aha: i mówi się "nowożytną" a nie "nowożytnią"...
Podzielam zdanie! Jebac euro az peknie, rzygac sie chce od tej polskiej patalogi mam nadzieje ze przejebiemy wszystkie mecze!! do boju
konwogniu napisał/a:
Podzielam zdanie! Jebac euro az peknie, rzygac sie chce od tej polskiej patalogi mam nadzieje ze przejebiemy wszystkie mecze!! do boju
Trudne dzieciństwo?
wolfik990 napisał/a:
Co za debil-.^ Euro jest szansą dla nas. Wpłynie gotówka. Itd. A ten wyrzutek coś pierdoli. NIe jestem fanem piłki nożnej ale nie obrażam tego sportu;d. Jeśli komuś on sprawia przyjemność to się z tego cieszę.
Gotówka juz wplyneła i została wydana. Co prawda dróg przybyło, ale utrzymanie takiego stadionu to w chuj kasy. Trzeba organizować z 10 zajebistych imprez (koncerty itp) zeby ten stadion sam na siebie zarobił. Ja po euro widze kryzys ;]
Wygrywamy 1:0 a ten huj JASNOWIDZ wszystko przewidział eh Dakan huju idz do biura Wupepeel i tam se pierdol
Tyle gadania- a to Euro, a to sytuacja w Polsce, 3min narzekania a wystarczyło by powiedzieć "Nie lubię piłki nożnej". Ot gwiazdki internetu. Tak nakręcą, żeby wyszło że ich prywatne zdanie nie jest zdaniem prywatnym a stwierdzeniem faktów. Najgorsze jest to że połowa ynteligentów oglądnie takiego i będzie powtarzała to samo, no bo przecież on jest znany, fajny(?) i lubiany(?). A tacy rację mają! O!
andrezz@91 nawet jeśli (co nie jest prawdą) to i tak moja matka wygląda lepiej niż każda twoja "kobieta" to raz.
dwa kobiety nie są inteligentniejsze/mądrzejsze od normalnych facetów. są albo głupsze albo są im równe. nigdy mądrzejsze/ inteligentniejsze. Tak działa ewolucja.
Właściwie w pewnych sytuacjach kobiety mogą być inteligentniejsze od facetów. Warunek jest jeden musi to być debil Innymi słowy od ciebie na pewno są mądrzejsze
dwa kobiety nie są inteligentniejsze/mądrzejsze od normalnych facetów. są albo głupsze albo są im równe. nigdy mądrzejsze/ inteligentniejsze. Tak działa ewolucja.
Właściwie w pewnych sytuacjach kobiety mogą być inteligentniejsze od facetów. Warunek jest jeden musi to być debil Innymi słowy od ciebie na pewno są mądrzejsze
no fakt 22 spoconych debili biega za jedną kuleczka
a najlepsze, że mój maż i większość moich znajomych myśli tak samo
a najlepsze, że mój maż i większość moich znajomych myśli tak samo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów