📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam też nie lubię piłki nożnej. Sam też uważam że EURO 2012 to syf ale "kobiety za inteligentne"? Weź ty się jebnij w czółko Dakkan.
Co za debil-.^ Euro jest szansą dla nas. Wpłynie gotówka. Itd. A ten wyrzutek coś pierdoli. NIe jestem fanem piłki nożnej ale nie obrażam tego sportu;d. Jeśli komuś on sprawia przyjemność to się z tego cieszę.
"...to mam ochote już teraz kupić bilet do najdalszego miejsca na ziemi i wypierdalać" - pierwszy jego dobry pomysł
ja pierdolę...wszystko ujebane, wszystko brudne aż tu nagle przychodzi EURO i zaczynają sprzątać i malować...czyli rozumiem, że on wolałby żeby nadal było ujebane? Debil kurwa kompletny, jak syf to narzeka, jak pomalują też narzeka. Faktycznie lepiej niech sobie kupi ten bilet do zakątka świata i wypierdala. Każda impreza na taką skalę poniekąd zapewnia inwestycje w wygląd miasta które pewnie przez jakiś czas nam jeszcze posłużą...a ta gruba menda tylko narzeka...
polaczkowatość btw. jak nie ma nad nami bata to się nie możemy zmobilizować taka smutna prawda...
Jak ktoś nie lubi piłki nożnej to niech się usunie w cień na czas Euro, bo dla wielu Polaków to wielkie święto a dla Polski szansa na wielu płaszczyznach.
Myślę, że raczej zwracał uwagę na to, że gdyby nie euro, to nadal byłby taki syf jaki był... a czy euro jest szansa? Wiekszosc kasy i tak zgarnia UEFA
Ależ tragedia. Ja myślałem, że to zwykli użyszkodnicy będą najbardziej hejtować całą imprezę piłki kopanej. A tu się okazuje, że w internecie najwięcej kłapią media . Cały ten odcinek jest wypełniony po brzegi marudzeniem i jadem. Lubiłem niektóre odcinki tego pana, ale raczej się nie popisał.
Czy on w ogóle umie się z czegoś cieszyć? Bo póki co to tylko narzeka, jakby mu się krzywda działa.
Sythriel@ widzę że ty styczność z kobietą miałeś tylko w domu ze swoją matką ?
@ wolfik990
"Co za debil-.^ Euro jest szansą dla nas. Wpłynie gotówka. Itd. A ten wyrzutek coś pierdoli. NIe jestem fanem piłki nożnej ale nie obrażam tego sportu;d. Jeśli komuś on sprawia przyjemność to się z tego cieszę."
Szczerze to każdy z obywateli musi dopłacić po 10tys do tego Euro, jedynie kto tu zobaczy forse to sku*wiałe UEFA.... no i może ludziki z gastronomi
"Co za debil-.^ Euro jest szansą dla nas. Wpłynie gotówka. Itd. A ten wyrzutek coś pierdoli. NIe jestem fanem piłki nożnej ale nie obrażam tego sportu;d. Jeśli komuś on sprawia przyjemność to się z tego cieszę."
Szczerze to każdy z obywateli musi dopłacić po 10tys do tego Euro, jedynie kto tu zobaczy forse to sku*wiałe UEFA.... no i może ludziki z gastronomi
Czytam te komentarze i mi się odechciewa. Chociaż strasznie się Grzesiu zbiesił już dawno i zdania bez tego, czy owego wulgaryzmu nie będzie, to akurat wiele celnych uwag podał. No ludzie, te przystanki, ta farba i ten najpiękniejszusi stadionik narodowy...
I wiem, że euro to szansa, srtatatata, sranie w banie i tak dalej. No jest, ale czy musimy dostać jakąś prestiżową imprezę, żeby coś normalnego się poprawiło?
EDIT:
PS:
Tak... Cytując: nieważne czy jesteś gruby, czy chudy, wysoki, czy niski i tak wytkną Ci brak cechy przeciwnej do posiadanej. Taki jest internet, lepiej po prostu zbluzgać, niż wytłumaczyć, dlaczego się to robi.
I wiem, że euro to szansa, srtatatata, sranie w banie i tak dalej. No jest, ale czy musimy dostać jakąś prestiżową imprezę, żeby coś normalnego się poprawiło?
EDIT:
PS:
T-Will napisał/a:
Nieśmieszny tłusty kasztan.
Tak... Cytując: nieważne czy jesteś gruby, czy chudy, wysoki, czy niski i tak wytkną Ci brak cechy przeciwnej do posiadanej. Taki jest internet, lepiej po prostu zbluzgać, niż wytłumaczyć, dlaczego się to robi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów