📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak usłyszałam, że ktoś się podpalił pod kancelarią premiera, to miałam nadzieję że to Bielu albo Stanek
Jak sie ciesze ze wypil tej kurwie herbate jeszcze niech wpusci wpierdol Wujkowi...
mrsatan napisał/a:
Piątek też zaczyna już schodzić na psy. Cały ten "ToSięWyPnie" poziomem dorównuje Trudnym sprawom.
Chyba nakręcili "Dlaczego ja?" na podstawie twojej biografii. Piątek to właśnie jedyny z serii, który utrzymuje wciąż zajebisty poziom.
Nine, ten, never sleep again.
Pewnie już ktoś o to pytał i ktoś odpowiedział, ale co to za utwór z czołówki ?
To powinno być zamiast MaturaToBzdura, i tego Wujka yyy... jak on tam? Chujka?
Jak zawsze Piatek zajebisty, czekam na nastepny odcinek
marcin3ck napisał/a:
Współczuje mu tylko kolegów z którymi pracuje. Ale dobrze, że tym pedałom robi na złość.
Tak kurwa, powiedz mi jeszcze, że uwierzyłeś, że na tym polega jego praca w Wirtualnej Polsce ?
Gimnazjaliści dorwali się do filmiku i stawiają piwa za każde "kurwa" w zdaniu. Tak naprawdę te filmiki są tak chujowe i wyreżyserowane jak wasze pryszczate twarze.
CellGame napisał/a:
Tak kurwa, powiedz mi jeszcze, że uwierzyłeś, że na tym polega jego praca w Wirtualnej Polsce ?
Gimnazjaliści dorwali się do filmiku i stawiają piwa za każde "kurwa" w zdaniu. Tak naprawdę te filmiki są tak chujowe i wyreżyserowane jak wasze pryszczate twarze.
Praca w biurze, wygląda nieco inaczej niż kopanie rowów i nie zobaczysz tego odbierając zasiłek w MOPS :]
@up jaki obronca zwierzat z ciebie
wszyscy walmy sie na twarz, bo naszym idolem nie jest jakis zjeb!
Cytat:
Do wszystkich przypierdalających się do Dakanna, walcie się na twarz, bo on jako jedyny trzyma poziom z to się wytnie.
wszyscy walmy sie na twarz, bo naszym idolem nie jest jakis zjeb!
W sumiwe to tego Dankana to lubię za te filmiki bo nieodpierdala takiej chujowizny jak cwel i ten drugi pedał i git kurwa
Kurwa mać jak ja nie lubie tego jebanego okularnika masakra, chce warna czy chuj wie co to jest bo mam to w dubie ale strasznie pedalstwem mi zajeżdża jak to kto wstawia elo cioty
Kurwa mać jak ja nie lubie tego jebanego okularnika masakra, chce warna czy chuj wie co to jest bo mam to w dubie ale strasznie pedalstwem mi zajeżdża jak to kto wstawia elo cioty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów