18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Klusken 2011-09-23, 17:11
Jak usłyszałam, że ktoś się podpalił pod kancelarią premiera, to miałam nadzieję że to Bielu albo Stanek
Zgłoś
Kwass 2011-09-23, 18:03
Jak sie ciesze ze wypil tej kurwie herbate jeszcze niech wpusci wpierdol Wujkowi...
Zgłoś
ritu4l 2011-09-23, 18:23
mrsatan napisał/a:

Piątek też zaczyna już schodzić na psy. Cały ten "ToSięWyPnie" poziomem dorównuje Trudnym sprawom.

Chyba nakręcili "Dlaczego ja?" na podstawie twojej biografii. Piątek to właśnie jedyny z serii, który utrzymuje wciąż zajebisty poziom.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
kali47 2011-09-23, 18:44
Pewnie już ktoś o to pytał i ktoś odpowiedział, ale co to za utwór z czołówki ?
Zgłoś
V................n 2011-09-23, 19:11
To powinno być zamiast MaturaToBzdura, i tego Wujka yyy... jak on tam? Chujka?
Zgłoś
BiOoSs 2011-09-23, 19:52
piątek jeszcze ujdzie ale reszta syfu z ich stajni to juz niebardzo
Zgłoś
memento_ap 2011-09-23, 21:39
Jak zawsze Piatek zajebisty, czekam na nastepny odcinek
Zgłoś
CellGame 2011-09-23, 22:48
marcin3ck napisał/a:

Współczuje mu tylko kolegów z którymi pracuje. Ale dobrze, że tym pedałom robi na złość.

Tak kurwa, powiedz mi jeszcze, że uwierzyłeś, że na tym polega jego praca w Wirtualnej Polsce ?

Gimnazjaliści dorwali się do filmiku i stawiają piwa za każde "kurwa" w zdaniu. Tak naprawdę te filmiki są tak chujowe i wyreżyserowane jak wasze pryszczate twarze.
Zgłoś
S................z 2011-09-24, 11:46
CellGame napisał/a:

Tak kurwa, powiedz mi jeszcze, że uwierzyłeś, że na tym polega jego praca w Wirtualnej Polsce ?

Gimnazjaliści dorwali się do filmiku i stawiają piwa za każde "kurwa" w zdaniu. Tak naprawdę te filmiki są tak chujowe i wyreżyserowane jak wasze pryszczate twarze.

Praca w biurze, wygląda nieco inaczej niż kopanie rowów i nie zobaczysz tego odbierając zasiłek w MOPS :]
Zgłoś
pakicito 2011-09-24, 15:15
@up jaki obronca zwierzat z ciebie

Cytat:

Do wszystkich przypierdalających się do Dakanna, walcie się na twarz, bo on jako jedyny trzyma poziom z to się wytnie.

wszyscy walmy sie na twarz, bo naszym idolem nie jest jakis zjeb!
Zgłoś
krecik 2011-09-24, 16:36
co to za gówno..... ehh
Zgłoś
kaziolord 2011-09-25, 6:22
W sumiwe to tego Dankana to lubię za te filmiki bo nieodpierdala takiej chujowizny jak cwel i ten drugi pedał i git kurwa

Kurwa mać jak ja nie lubie tego jebanego okularnika masakra, chce warna czy chuj wie co to jest bo mam to w dubie ale strasznie pedalstwem mi zajeżdża jak to kto wstawia elo cioty
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów