📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dakann jak zwykle w formie:P
pitarturbull1987 napisał/a:
kurwa ile wy musicie mieć gówna na językach od lizania mu dupy...
To jak mi się coś podoba, to znaczy, że liżę komuś dupę ? W takim razie patrząc na ilość piw które wystawiłeś, masz 16333 gówien w mordzie
MrWoodstock napisał/a:
Wiecie może jak i to jest utwór z 0.28 ??
Vangelis - Chariots of Fire
Do wszystkich przypierdalających się do Dakanna, walcie się na twarz, bo on jako jedyny trzyma poziom z to się wytnie.
Współczuje mu tylko kolegów z którymi pracuje. Ale dobrze, że tym pedałom robi na złość.
Trzeba być pojebanym żeby to pić, ale skoro leży za darmo to trzeba być pojebanym, żeby nie korzystać
rozjebało mnie to ;p i 100% prawdy
rozjebało mnie to ;p i 100% prawdy
Kurwa mać jak to odtworzyć powiedźcie mi bez głupich odpowiedzi typu UP UP Spierdalaj
Piątek też zaczyna już schodzić na psy. Cały ten "ToSięWyPnie" poziomem dorównuje Trudnym sprawom.
kaziolord napisał/a:
Kurwa mać jak to odtworzyć powiedźcie mi bez głupich odpowiedzi typu UP UP Spierdalaj
UP UP Spier... Ee, tzn, spróbuj naciśnąć Ctrl+F5, a jeśli nie zadziała to zaktualizuj przeglądarkę lub/i Flasha.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów