📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0/10 bez oglądania.
@up Jesteś ze Śląska ?
też nie oglądam
kogo obchodzi jego egocentryczne pierdolenie o wszystkim i niczym?
jak mu się tam nie podoba to niech wypierdala, jak nie lubi autobusów to niech na piechotę zapierdala
a nie robi tępe filmy ze "śmiesznym" komentarzem które są bardziej płytkie niż kurwa kałuża przed domem
jak mu się tam nie podoba to niech wypierdala, jak nie lubi autobusów to niech na piechotę zapierdala
a nie robi tępe filmy ze "śmiesznym" komentarzem które są bardziej płytkie niż kurwa kałuża przed domem
A czy on gada, że na Śląsku jest źle? Powiedział, że jest (a raczej był) ohydny dworzec i że śmierdzi (z tym się nie zgodzę) i tyle. Resztę pochwalił.
Nie wiem jakim cudem to trafiło na główną. Stereotypowe to, i wulgarne bardzo...
Na Slasku nie smierdzi od ladnych 10 lat, drogi mamy jedne z najlepszych w polsce, bezrobocie - tez procencik maly. Co ten chuj wogole wie o tym regionie ? Mnie sie zdaje ze to program typowo dla moherow !
To i MTB trafia na główną bez Piwek
Ha, a ja tam mieszkam i bardzo wiele rzeczy potwierdzam. Jedynie z tym smrodem warto sprecyzować, bo po prostu są miejsca lepsze i gorsze, a na co dzień się tak znowu tego smrodu nie spotyka, chyba, że w zetknięciu z autobusami Ikarus 280, które na niektórych liniach kursują nieprzerwanie. Zdarza się, ze niektóre mają wbudowany system gazowania pasażerów. Do tego mam wątpliwości co do umiejętności słuchania ze zrozumieniem niektórych osób zamieszczających komentarze do tego filmiku. Ode mnie piwo.
bialyjelen93 napisał/a:
Nie wiem jakim cudem to trafiło na główną. Stereotypowe to, i wulgarne bardzo...
Chyba, kurwa, pomyliłeś sadistic z adonai.pl
bialyjelen93 napisał/a:
wulgarne bardzo...
A no ta, racja, sadol to stronka mocherowych beretów, a najgorszym przekleństwem jest wyzwanie od judaszów..
SmaczniaK napisał/a:
też nie oglądam
Mnie obchodzi. "jak mu się tam nie podoba to niech wypierdala, jak nie lubi autobusów to niech na piechotę zapierdala", jak nie lubi filmiku to niech kurwa skroluje dalej.
Kurwa co za matoły, nie obejrzę ale pozostawię swój smród w komentarzach
Ludzie tak pojeżdżają Śląsk a prawda jest taka,że dzisiaj na Śląsku mieszka tyle warszawiaków,że się srać chce.Mówi,że tu śmierdzi ale kurwa do roboty to pierwsi tu przyjeżdżali na kopalnie.Śląsk ma większy wkład w ten naród niż wszystkie województwa razem wzięte.
człowieku......pierwszy piątek był jeszcze w miare, ale to co wy teraz robicie........ehhhh......chujowe w chuj
Co oni innego potrafią, tylko krytykować, narzekać jak to wszędzie chujowo i myślą że robią fajny program, Śląsk jak śląsk może nie jest rewelacyjny, ale szacunek się należy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów