Film mojego autorstwa ( tak moja stopa ) ze znajomymi wpadłem na pomysł żeby na kartonie zjechać raila schodami w dół na dupie . rozpędziłem się i jeb o marmurowy schodek , gdyby nie buty za kostkę pewnie bym miał jakieś otwarte złamanie czy coś i na harda był by materiał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naprawdę jest się czym chwalić. Idź lepiej zrób sobie pedicure i odwiedź jakiegoś dermatologa, bo chyba masz grzyba.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pan Mularz napisał/a:
Naprawdę jest się czym chwalić. Idź lepiej zrób sobie pedicure i odwiedź jakiegoś dermatologa, bo chyba masz grzyba.
Pozdrawiam.
czyś tyś jest pojebany ?
Zdecydowanie pojebanym jest udostępnianie takiego filmiku. Uważam, że nawet nagrywanie takiego obrazu jest pojebane. Ba! Pojebane jest zdjeżdżanie na kartonie (!) raila schodami w dół na dupie. Buty za kostkę też uważam za pojebane.
Jaki z tego morał? Następnym razem jak przyjdzie Ci coś głupiego do głowy, załóż buty poniżej kostki.
@up
Od butów za kostkę to się pan odpierdol. Uno, że w chuj wygodne to secundo sobie kostki szybko w nich nie skręcisz zapierdalając po nierównym podłożu.
@up
Od butów za kostkę to się pan odpierdol. Uno, że w chuj wygodne to secundo sobie kostki szybko w nich nie skręcisz zapierdalając po nierównym podłożu.
nie doszły samobójca ha ha na kartonie po schodach ... ale dam piwo za kreatywność
Paznokcie lepiej obetnij!
Kooron napisał/a:
czyś tyś jest pojebany ?
To już ustalili użytkownicy, że Pan Mularz nie jest zdrowy psychicznie. *(zresztą mało tu takich by się znalazło)
Fakt z materiałem na harda miałbyś szacunek u użytkowników ale ja naprawdę nie wiem czego oni się czepiają. Przecież to taka ładna stopa...
Właśnie, piątek. Ja się pytam gdzie jest nowy odcinek Piątek The Series?
Doceniam, że wstawiasz filmy na sadola, ale nie lepiej najpierw iść z tym do lekarza a potem filmy zamieszczać.
Ale fakt, buty za kostkę ratują przed złamaniem... Wszyscy skejci na osiedlu jeżdżą na desce w oficerkach i glanach.
Ale fakt, buty za kostkę ratują przed złamaniem... Wszyscy skejci na osiedlu jeżdżą na desce w oficerkach i glanach.
nogi się myje a nie fotografuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów