18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59
Piątek wieczór
Kooron • 2011-11-18, 1:57
Film mojego autorstwa ( tak moja stopa ) ze znajomymi wpadłem na pomysł żeby na kartonie zjechać raila schodami w dół na dupie . rozpędziłem się i jeb o marmurowy schodek , gdyby nie buty za kostkę pewnie bym miał jakieś otwarte złamanie czy coś i na harda był by materiał
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pan Mularz 2011-11-18, 2:17 3
Naprawdę jest się czym chwalić. Idź lepiej zrób sobie pedicure i odwiedź jakiegoś dermatologa, bo chyba masz grzyba.
Pozdrawiam.
Zgłoś
Kooron 2011-11-18, 2:22 22
Pan Mularz napisał/a:

Naprawdę jest się czym chwalić. Idź lepiej zrób sobie pedicure i odwiedź jakiegoś dermatologa, bo chyba masz grzyba.
Pozdrawiam.

czyś tyś jest pojebany ?
Zgłoś
KingOfPizduci 2011-11-18, 2:57 6
Zdecydowanie pojebanym jest udostępnianie takiego filmiku. Uważam, że nawet nagrywanie takiego obrazu jest pojebane. Ba! Pojebane jest zdjeżdżanie na kartonie (!) raila schodami w dół na dupie. Buty za kostkę też uważam za pojebane.
Zgłoś
Fragless 2011-11-18, 3:05 2
Jaki z tego morał? Następnym razem jak przyjdzie Ci coś głupiego do głowy, załóż buty poniżej kostki.

@up

Od butów za kostkę to się pan odpierdol. Uno, że w chuj wygodne to secundo sobie kostki szybko w nich nie skręcisz zapierdalając po nierównym podłożu.
Zgłoś
Bananek 2011-11-18, 7:51 1
Na kartonie? A co Ty? Hanka?
Zgłoś
rockface123 2011-11-18, 8:01
nie doszły samobójca ha ha na kartonie po schodach ... ale dam piwo za kreatywność
Zgłoś
~Beniu_Beniu 2011-11-18, 8:17
Paznokcie lepiej obetnij!
Zgłoś
D4ron 2011-11-18, 8:50
Kooron napisał/a:

czyś tyś jest pojebany ?

To już ustalili użytkownicy, że Pan Mularz nie jest zdrowy psychicznie. *(zresztą mało tu takich by się znalazło)

Fakt z materiałem na harda miałbyś szacunek u użytkowników ale ja naprawdę nie wiem czego oni się czepiają. Przecież to taka ładna stopa...

Zgłoś
Robster 2011-11-18, 11:02
Pęknięta torebka stawowa?
Zgłoś
erniii 2011-11-18, 12:44
Właśnie, piątek. Ja się pytam gdzie jest nowy odcinek Piątek The Series?
Zgłoś
Bejker 2011-11-18, 19:12
Przez chwile myślałem że to Hulk
Zgłoś
superfosfat 2011-11-18, 20:22
Doceniam, że wstawiasz filmy na sadola, ale nie lepiej najpierw iść z tym do lekarza a potem filmy zamieszczać.
Ale fakt, buty za kostkę ratują przed złamaniem... Wszyscy skejci na osiedlu jeżdżą na desce w oficerkach i glanach.
Zgłoś
Meliar 2011-11-18, 20:38
Ale gruba stopa o.O

EDIT:
Łydka kurwa łydka nie stopa...
Zgłoś
brylant1412 2011-11-19, 11:27
nogi się myje a nie fotografuje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem