W piątek wieczorem w jakimś barze w Belo Horizonte, stolicy stanu Minas Gerais, doszło do pobicia sierżanta policji. Podobno poszło o kobietę policjanta, którą agresywni panowie zaczęli obrażać. Z pięciu napastników, trzech już zostało aresztowanych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ja rozumiem z buta na ryj jakiego bandyte nikczemnego, ale normalna zadyma i takie butowanie, skakanie po głowie? - a idzcie w chuj, co to za ludzie?
Pobicia kurwa ??? To zbiorowe morderstwo jest a jak typ magicznie zyje to pròba ....kuuuurwaaa jak mu juz tym fikolem dojebal w leb to przesada.... wgl frajernia straszna ha tfu.
Frajerzy jakich pełno teraz
Akurat takiego psa to mi nie żal patrząc na to co sami odpierdalają w grupie kontra jeden w kajdankach. Jasne, może ten był spoko, ale no błagam, to Brazylia. Pewnie sam niejednego kopał po głowie tyle, że typ był przywiązany do krzesła albo coś.
smugler napisał/a:
A po chuj aresztować jak można od razu zabić i problem z głowy?
Dokładnie też tego nie rozumiem, morderstwo lub ewidentna próba morderstwa= kulka w łeb, tyle pieniędzy marnują rządy na takie ścierwa
oni go normalnie zabili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów