📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Obstawiam Anglię
Również obstawiam Anglię. Co za świnia.
Pierdolcie co chcecie, ale w majty się nie zeszczał, co najwyżej troszku zmoczył spodnie, hej.
fason trzyma
fason trzyma
Aiden86 napisał/a:
w majty się nie zeszczał, co najwyżej troszku zmoczył spodnie,
i swojego ukochanego aijfonika...
Przynajmniej nie nasikał w spodnie
Jaki kraj taka fontanna.
Dobrze się porobił, zawsze mnie to zastanawiało jak się można do takiego stanu doprowadzić.
ja to się kłade na bok i leję i niky nie widzi
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
TrzyDwaJeden napisał/a:
Obstawiam Anglię
Krzesła w knajpie z napisem Corona a w tle śpiewa jakaś kapela po hiszpańsku. Serio myślisz że to UK?
byłem na weselu ...i już pod koniec taniec z kobitą mi wchodził jak reksiowi szynka, a tu nagle koleś wyciąga siusiaczka i pryska na parkiet .. na drugi dzień nic nie ogarniał i był nazwany "druh sikawkowy pierwszy" .. pozdro ... gacek hahahaahahhaah
Pozycja zajebista tylko poziom mu się z pionem pojebał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów