Półciężarówka utknęła na torach pomimo usilnych starań karowcy jak i postronnych świadków nie udało się jej zepchnąć z torów. Żeby nie przedłużać polecam od 2:30
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nawet nie została ćwierćciężarówka z owej półciężarówki.
Verano napisał/a:
Trzeba zwolnić ręczny, ręczny kurwa!
Weź pod uwagę że to Indie czy inne gówno gdzie samochody skleja się na ślinę, kawałek sparciałego sznurka z bananowca i mąke.
Indie?A widzisz znak stop?
Kurwa samochód stoi na przejeździe kilka minut, a pociąg wbija się w niego z pełną prędkością. W cywilizowanym kraju maszynista został by poinformowany o tym i zdążył by wyhamować.
Wypadek w dużej mierze przez korwy co środkiem jadą. Tylne koło spadło z asfaltu i pozamiatane. Ile razy tego doświadczamy na naszych drogach? Dwukierunkowa szeroka droga a cipa jedna z drugą cyk i środeczkiem do lewoskrętu. Na jednokierunkowych to samo.... Chociaż w tym przypadku kierowca nie ocenił swoich możliwości.
Dawać materiał od tego pedalarza co tam w kasku kręcił z bliska do chuja wafla, a nie pierdolicie farmazony...
dżuma napisał/a:
Kurwa samochód stoi na przejeździe kilka minut, a pociąg wbija się w niego z pełną prędkością. W cywilizowanym kraju maszynista został by poinformowany o tym i zdążył by wyhamować.
Właśnie też się nad tym zastanawiałem przy takich przejazdach nie ma jakiegoś alarmu czy czegoś takiego? Tyle jest takich przypadków że chyba wartałoby opatentować jakiś system wczesnego ostrzegania chociaż nr tel do jakiegoś operatora z numerem przejazdu wtedy on szybko informuje maszynistę zawsze da to tych kilka cennych chwil chociaż.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów