📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie odpierdalać takiej maniany żeby się ręce odmroziły, proste!
"ogladasz na wlasna odpowiedzialnosc" musialem zatrzymac przy 3 stopniu bo obiad jem ;/ ale za chwile do tego wroce
mróz nie zwęża naczyń krwionośnych on powoduje to że my je zwężamy
a wiecie jaka jest metoda jak w łapy zimno tzw zabjijanie zna ktoś? to ruski patent
A więć tak musimy klepać się lużnymi rękoma w tółw na zwiane to lewa ręka to prawa ręka aby spowodować napływ ciepłej krwi do kończyn na zasadzie bezwładności
ruszam palcami ruszam paluchami
odmrożenia są nie fajne
pani w szkole mama w domu
wujek ciocia i dziadzia
nauczyli mnie zabawy
aby ręce były całe
i paluszkow wnet nie stracić
machaj dłonmi , pstrykaj palce
rób minki i oczka mróż
aby członki były całe
a wiecie jaka jest metoda jak w łapy zimno tzw zabjijanie zna ktoś? to ruski patent
A więć tak musimy klepać się lużnymi rękoma w tółw na zwiane to lewa ręka to prawa ręka aby spowodować napływ ciepłej krwi do kończyn na zasadzie bezwładności
ruszam palcami ruszam paluchami
odmrożenia są nie fajne
pani w szkole mama w domu
wujek ciocia i dziadzia
nauczyli mnie zabawy
aby ręce były całe
i paluszkow wnet nie stracić
machaj dłonmi , pstrykaj palce
rób minki i oczka mróż
aby członki były całe
temat można uogólnić do urazów termicznych bo odmrożenie i oparzenie wbrew pozorom są do siebie bardzo zbliżone
@up
Wystarczy mróz, a nie duży mróz.
Wystarczy mróz, a nie duży mróz.
Niesamowite. Nie wiedziałem, że mężczyźni mają jajca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów