No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a na filmie widać że para jest siebie warta, oboje agresywni,
mam nadzieję, że dostanie wyrok za czynną napaść
Krata browaru dla policji.
Byłyby dwie, gdyby dojebali jeszcze temu frajerowi, który nagrywał.
Patrzę ile to dostało piw i nie dowierzam, że aż tyle tu jest kurew.
P.S. Trzeba mieć w sobie wiele z kurwy, żeby wystawiać ludziom mandaty za 'maseczki'. Jakby weszło prawo, że macie dupy dawać za hajs, to byście klęczeli na ulicy z nasmarowanymi rowami, żeby tylko premię dostać albo awans.
Patrzę ile to dostało piw i nie dowierzam, że aż tyle tu jest kurew.
P.S. Trzeba mieć w sobie wiele z kurwy, żeby wystawiać ludziom mandaty za 'maseczki'. Jakby weszło prawo, że macie dupy dawać za hajs, to byście klęczeli na ulicy z nasmarowanymi rowami, żeby tylko premię dostać albo awans.
Nie chodziło o maseczki.
Za brak kurwa maseczki... Gdyby wam, wy telewizyjni covidioci powiedzieli, że wirus nie rozprzestrzenia się poniżej jednego metra, jutro zapierdalali byście na czworakach. I bili brawa strażnikom wiejskim, że bohatersko napierdala tych, którzy odważyli się powstać z kolan.
Sklep jest prywatny. Właściciel sklepu może sobie zażyczyć abyś założył maskę, albo żebyś wchodził do jego sklepu tylko w czerwonej kurtce. Jak ci nie pasuje to nie wchodzisz do sklepu - proste. Skąd ta niechęć foliarzy do noszenia maseczek w miejscach publicznych, nochy na wierzchu. Wystarczy przecież regularnie myć zęby i nie będzie wam capilo z pyska do maski.
Sklep jest prywatny. Właściciel sklepu może sobie zażyczyć abyś założył maskę, albo żebyś wchodził do jego sklepu tylko w czerwonej kurtce. Jak ci nie pasuje to nie wchodzisz do sklepu - proste. Skąd ta niechęć foliarzy do noszenia maseczek w miejscach publicznych, nochy na wierzchu. Wystarczy przecież regularnie myć zęby i nie będzie wam capilo z pyska do maski.
ale ty jestes glupia pizda... wlasciciel sklepu nie ma prawa odmowic sprzedazy! doucz sie kurwa albo nie wychodz z kuchni. i jebie to ci z pizdy.
Napisałbym, że ci foliarze posiadają IQ ameby....ale nawet ameba kieruje się absolutnie podstawowymi instynktami samozachowawczymi. A tutaj? facet, z powodu braku maseczki....atakuje pięściami policjanta, za co niemal na stówe pójdzie siedziec:D Nom debil normalnie
Morda komuchu
zawsze jak idę na służbę, i mam do czynienia z takim ludzkim ogryzkiem, śmieciem, lumpem jak ty, z bananem na ryju napierdalam pałeczka :pJak widzę dużo tu obrońców niebieskiego śmiecia. Niestety pies ma przestrzegać prawa. Obecnie brak nakazu noszenia maseczek co potwierdzają sądy. Takie śmiecie z policji i w dodatku z poldebilami że straży miejskiej chodzą i zaczepiają ludzi. Więc niech nikt nie broni tych kundli. Jak ktoś chciał iść tam do pracy to ma przestrzegać prawa A nie rozkazów dziwki z bardziej obsranym ogonem.
Jednak nie za brak maseczki:
"- Film który powstał na interwencji z Galerii Twierdza w Zamościu w dniu 11.12.2021r. nie wygląda do końca tak jak sobie Państwo to wyobrażają. Podczas przeprowadzania interwencji, którą zapewne widzieliście NIE CHODZIŁO O MASECZKĘ !!! Powtarzam NIE chodziło o MASECZKĘ. Człowiek widoczny na nagraniu, wobec którego został użyty paralizator przed rozpoczęciem nagrywania wychodząc ze sklepu zaatakował mnie uderzając pięścią w twarz. Powód? Chciałem Pana wylegitymować w związku z jego nieodpowiednim zachowaniem na terenie Galerii - ujawnił policjant Krystian Bartoń, który próbował ujarzmić wyklinającego klienta galerii. "
Zachowanie nieodpowiednie w galerii - brak maseczki powodem do legitymowania
Jednak nie za brak maseczki:
"- Film który powstał na interwencji z Galerii Twierdza w Zamościu w dniu 11.12.2021r. nie wygląda do końca tak jak sobie Państwo to wyobrażają. Podczas przeprowadzania interwencji, którą zapewne widzieliście NIE CHODZIŁO O MASECZKĘ !!! Powtarzam NIE chodziło o MASECZKĘ. Człowiek widoczny na nagraniu, wobec którego został użyty paralizator przed rozpoczęciem nagrywania wychodząc ze sklepu zaatakował mnie uderzając pięścią w twarz. Powód? Chciałem Pana wylegitymować w związku z jego nieodpowiednim zachowaniem na terenie Galerii - ujawnił policjant Krystian Bartoń, który próbował ujarzmić wyklinającego klienta galerii. "
Widac ze czekali za nim. Bywam w galeriach wiec zapewne wyglafalo tak:
Ciec kazal zalozyc kaganiec, ten mu pocisnal ze ma sie ciagnac itp
Cieciuch zadzwonil na psiarnie i reszte widac na filmie.
Brawo Policja. j***ć Januszy i grazynki
Rozliczyć to se możesz swoją starą z 500+ co najwyżej
Moja nie bierze za mnie 500+ bo jestem za stary. Ale za to twoja wraz z ojczymem maja zlota karte do spolem i miejsce w lozy
Idz zbieraj puszki bo do konca miesiaca jeszcze daleko a żreć trzeba
Nie chodziło o maseczki.
Chodzilo. Ktos wstawil oswiadczenie komendy wyzej w komentarzach.
zawsze jak idę na służbę, i mam do czynienia z takim ludzkim ogryzkiem, śmieciem, lumpem jak ty, z bananem na ryju napie**alam pałeczka :p
Dobrze napisales.. Paleczka...
skoncz najpierw zawodowke, pozniej napisz mature i startuj na posade psiaka zadna praca nie chańbi
Hańbi*
Dziwi mnie tylko, że nie ma zwyczajowych komentarzy na temat koloru skóry i narodowości menelstwa robiącego dymy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów