No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ani chłop nie zachował się inteligentnie, ani mundurowi nie mają prawa (naprawdę nie mają, i chuj XD) dawać mandatów za brak maseczki.
gdzieś fajnie ktoś podsumował: zaczęło się na "wytrzymajcie dwa tygodnie", a jest "niezaszczepieni mają płacić za leczenie" i się jeszcze nie skończyło XD
Nie potrzebnie wyciągali łapy do nich jednak każdy sąd uzna że środki użyte przez policję były nie adekwatne do sytuacji/zagrożenia. Ja bym się sadowal z tzw" policja". Wprawdzie nie jestem lewakiem to nie wiem czy by uznał to sąd ale bym walczył .
Saduj się... Buahaha
Idiotę czuć na kolometr
Nikt nie słyszał jak kobieta mówi, że przecież założył maskę ?.. czy o co tu chodzi ??.. każą wam coś zrobić i to grzecznie robicie nie patrząc jakie to jest mądre brawa dla prawdziwych ameb i dla tych co pilnują tego chorego prawa. Każą wam siedzieć w domu to będziecie siedzieć, każą wam nie wchodzić do lasu to się grzecznie posłuchacie. POKOLENIE NIEWOLNIKÓW.
Wstał od klocków LEGO i udaje dorosłego
No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.
W mojej opinii mają chujową kamerę przemysłową.
Nikt normalny nie wdaje się w bójkę z policjantem nawet gdyby mu kazał maskę na chuju założyć.
a mi sie podoba ze sa jeszcze osoby ktore przeciwstawiaja sie tym pojebanym pomyslom. rafcio jestes fanem noszenia maseczek ktore gowno pomagaja w walce z pandemia a ktorych sami politycy nie nosza a innym wciskaja Twoja sprawa. jestes poslusznym kundlem ktory wykonuje rozkazy poslusznych psow rowniez Twoja sprawa. Gorzej ze przez takie ulegle kregoslupy jak Ty, policja bedzie miala coraz wiecej rozkazow jak jebane SS.
czytaj ze zrozumieniem. nie chodziło o maseczki.
Policjantów na sadistica życzę wszystkiego najgorszego.
Za brak kurwa maseczki... Gdyby wam, wy telewizyjni covidioci powiedzieli, że wirus nie rozprzestrzenia się poniżej jednego metra, jutro zapierdalali byście na czworakach. I bili brawa strażnikom wiejskim, że bohatersko napierdala tych, którzy odważyli się powstać z kolan.
idz skończ podstawówkę.
P.s. policjant chuj, jezeli taki cyrk odjebal za maseczke
Przyjdzie czas rozliczen....
Rozliczyć to se możesz swoją starą z 500+ co najwyżej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów