No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dojebali się jak zwykle o maski bo takie mają rozkazy i tyle, gdyby pan kogucik i pani kurka grzecznie je założyli skończyło by się na niczym zapewne.
a mi sie podoba ze sa jeszcze osoby ktore przeciwstawiaja sie tym pojebanym pomyslom. rafcio jestes fanem noszenia maseczek ktore gowno pomagaja w walce z pandemia a ktorych sami politycy nie nosza a innym wciskaja Twoja sprawa. jestes poslusznym kundlem ktory wykonuje rozkazy poslusznych psow rowniez Twoja sprawa. Gorzej ze przez takie ulegle kregoslupy jak Ty, policja bedzie miala coraz wiecej rozkazow jak jebane SS.
Nie można przestać stawiac oporu, bo skończymy jak Australijczycy w obozach koncentracyjnych ..... stanę pi stronie ludzi którzy walczą o swoją wolność, a tych dwóch policjantów przypomina mi panów z SS którzy wykonują najgłupszy rozkaz.
jesteś taki głupi, że aż siny
N0 jak już obywatele patologi i chamów bronia ,to czas juz , już jechać do nowej Zelandi , miałem w lato ale ,chyba wyrusze ,w grudniu,trza stąd spierdalac, jak sie juz bandytów broni ,w tym kraju ,
Zazdroszczę, też mi się marzyła NZ. Ale za biedny na to jestem. Pozdrawiam
Ja pieprze co ja czytam tutaj. Dwóch uzbrojonych bandytów atakuje nieuzbrojonych cywili podczas zakupów , najprawdopodobniej za brak jebanego kaganca. Mężczyzna który zostal zaatakowany przez te policyjne kurwy stanął w obronie swojej rodziny i wolność. A tu w komentarzach banda wypranych mózgów i świrusów broni bandytów z logiem policji. Jak by tylko ci gapie co stoją wokół pomogli ofiarze tej napaści. Ale nikt nie pomoże bo u nas w polsce jest tak ze pies może cie napierdalac, gazowac albo dusic na ziemi a ty jebany robaku polaku nie masz prawa sie bronić. Boże gdzie ja żyję? Za co? A wszyscy co bronią tych skurwialych psów to kurwy, nieudaczniki jebane i wszystkiego co najgorsze na nowy rok oby przytrafiło wam się coś mega przykrego. Z calego serca kurwy jebane wszystkiego co najgorsze!
Jesteś takim samym bezmózgim patusem jak bohaterowie tego filmu. Do utylizacji
Fajna rodzinka.... Taka mało patologiczna
@paxiel Twoja stara.... ( tak przy okazji )
Nigdy nie polozymy kresu temu cyrkowi pandemicznemu z takimi kowalskimi. Mam nadzieje ze dawki szczepionek ich wyplenia
Zaczęło się od prośby o maseczkę, pan bardzo stawiał opór aż popchnął gliniarza i uderzył drugiego w twarz.
Potem to co na filmie. Oboje będą mieli o czynną napaść.
I bardzo kurwa dobrze.
Tego co się tutaj naoglądałem to w stanach, filmik by potrwał 10 sekund a potem dwa czarne worki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów