18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Szkoda że film jest ucienty. Wydaje mi się że celowo przez autora. Dowiedzieli byśmy się jaki był powód interwencji. Z kontekst walka oaseczki.

Medyk napisał/a:

No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dżonyłojlker 2021-12-13, 12:57 3
Piwko dla milicjanta za psiknięcie babie w gały
Zgłoś
budgie73 2021-12-13, 13:15 5
Podniecone 30 letnie lemingi ssą pałę i wyją z zachwytu bo zobaczyły siebie w tym maluczkim policjancie . Wy też marzycie o pale i pałowaniu ale to was, szef, bank, rodzina ,żona codziennie pałuje , frustraci.
Zgłoś
lukaszjb 2021-12-13, 13:31
piasekmaster napisał/a:

dobrze takiemu , koniec pobłażliwości policyjnej ,

Pies cie jebał
Zgłoś
blokern 2021-12-13, 13:57 6
rafcio760 napisał/a:

Dojebali się jak zwykle o maski bo takie mają rozkazy i tyle, gdyby pan kogucik i pani kurka grzecznie je założyli skończyło by się na niczym zapewne.

a mi sie podoba ze sa jeszcze osoby ktore przeciwstawiaja sie tym pojebanym pomyslom. rafcio jestes fanem noszenia maseczek ktore gowno pomagaja w walce z pandemia a ktorych sami politycy nie nosza a innym wciskaja Twoja sprawa. jestes poslusznym kundlem ktory wykonuje rozkazy poslusznych psow rowniez Twoja sprawa. Gorzej ze przez takie ulegle kregoslupy jak Ty, policja bedzie miala coraz wiecej rozkazow jak jebane SS.
Zgłoś
Needtrue 2021-12-13, 14:01 3
Nikt nie słyszał jak kobieta mówi, że przecież założył maskę ?.. czy o co tu chodzi ??.. każą wam coś zrobić i to grzecznie robicie nie patrząc jakie to jest mądre brawa dla prawdziwych ameb i dla tych co pilnują tego chorego prawa. Każą wam siedzieć w domu to będziecie siedzieć, każą wam nie wchodzić do lasu to się grzecznie posłuchacie. POKOLENIE NIEWOLNIKÓW.
Zgłoś
zipi 2021-12-13, 14:01 5
ja pierdole, o czym w ogóle ta dyskiusja ? przecież widac odrazu ze typ który dyskutuje z policją to jebany patus, niech takiego napierdalają bez zadnego powodu, scieki ludzkie gorsze od murzynów.
Zgłoś
Paxiel 2021-12-13, 14:14 2
Ja pieprze co ja czytam tutaj. Dwóch uzbrojonych bandytów atakuje nieuzbrojonych cywili podczas zakupów , najprawdopodobniej za brak jebanego kaganca. Mężczyzna który zostal zaatakowany przez te policyjne kurwy stanął w obronie swojej rodziny i wolność. A tu w komentarzach banda wypranych mózgów i świrusów broni bandytów z logiem policji. Jak by tylko ci gapie co stoją wokół pomogli ofiarze tej napaści. Ale nikt nie pomoże bo u nas w polsce jest tak ze pies może cie napierdalac, gazowac albo dusic na ziemi a ty jebany robaku polaku nie masz prawa sie bronić. Boże gdzie ja żyję? Za co? A wszyscy co bronią tych skurwialych psów to kurwy, nieudaczniki jebane i wszystkiego co najgorsze na nowy rok oby przytrafiło wam się coś mega przykrego. Z calego serca kurwy jebane wszystkiego co najgorsze!
Zgłoś
Mirek19850509 2021-12-13, 14:15 1
N0 jak już obywatele patologi i chamów bronia ,to czas juz , już jechać do nowej Zelandi , miałem w lato ale ,chyba wyrusze ,w grudniu,trza stąd spierdalac, jak sie juz bandytów broni ,w tym kraju ,
Zgłoś
Karboksylator 2021-12-13, 14:32 3
Hvrittinge_sx napisał/a:

Nie można przestać stawiac oporu, bo skończymy jak Australijczycy w obozach koncentracyjnych ..... stanę pi stronie ludzi którzy walczą o swoją wolność, a tych dwóch policjantów przypomina mi panów z SS którzy wykonują najgłupszy rozkaz.

jesteś taki głupi, że aż siny
Zgłoś
Wepss 2021-12-13, 14:37 4
Mirek19850509 napisał/a:

N0 jak już obywatele patologi i chamów bronia ,to czas juz , już jechać do nowej Zelandi , miałem w lato ale ,chyba wyrusze ,w grudniu,trza stąd spierdalac, jak sie juz bandytów broni ,w tym kraju ,

Zazdroszczę, też mi się marzyła NZ. Ale za biedny na to jestem. Pozdrawiam

Paxiel napisał/a:

Ja pieprze co ja czytam tutaj. Dwóch uzbrojonych bandytów atakuje nieuzbrojonych cywili podczas zakupów , najprawdopodobniej za brak jebanego kaganca. Mężczyzna który zostal zaatakowany przez te policyjne kurwy stanął w obronie swojej rodziny i wolność. A tu w komentarzach banda wypranych mózgów i świrusów broni bandytów z logiem policji. Jak by tylko ci gapie co stoją wokół pomogli ofiarze tej napaści. Ale nikt nie pomoże bo u nas w polsce jest tak ze pies może cie napierdalac, gazowac albo dusic na ziemi a ty jebany robaku polaku nie masz prawa sie bronić. Boże gdzie ja żyję? Za co? A wszyscy co bronią tych skurwialych psów to kurwy, nieudaczniki jebane i wszystkiego co najgorsze na nowy rok oby przytrafiło wam się coś mega przykrego. Z calego serca kurwy jebane wszystkiego co najgorsze!

Jesteś takim samym bezmózgim patusem jak bohaterowie tego filmu. Do utylizacji
Zgłoś
grubycwa 2021-12-13, 14:37 3
mmm ten dźwięk tasera!!! miód na moje uszy! mmmmmmm!!!!!

i tą starą kurwę też prądem!!
Zgłoś
Neton 2021-12-13, 14:56 4
lubelska.policja.gov.pl/lub/aktualnosci/120540,Uslyszeli-zarzuty-za-cz...

Fajna rodzinka.... Taka mało patologiczna

@paxiel Twoja stara.... ( tak przy okazji )
Zgłoś
BigLebovsky 2021-12-13, 14:56
Cop killer. BC
Zgłoś
CrookerS 2021-12-13, 16:14 3
Ale wysyp covidowcow w komentarzach ja pierdole

Nigdy nie polozymy kresu temu cyrkowi pandemicznemu z takimi kowalskimi. Mam nadzieje ze dawki szczepionek ich wyplenia
Zgłoś
postpost 2021-12-13, 16:15 5
Jest oświadczenie KGP.

Zaczęło się od prośby o maseczkę, pan bardzo stawiał opór aż popchnął gliniarza i uderzył drugiego w twarz.

Potem to co na filmie. Oboje będą mieli o czynną napaść.

I bardzo kurwa dobrze.
Tego co się tutaj naoglądałem to w stanach, filmik by potrwał 10 sekund a potem dwa czarne worki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem