No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Szkoda że film jest ucienty. Wydaje mi się że celowo przez autora. Dowiedzieli byśmy się jaki był powód interwencji. Z kontekst walka oaseczki.
Medyk napisał/a:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobrze kurwa. Chuj, że o jakieś skurwiałe maseczki się plują. Patola na glebę, gazem, pałą i paralizator na fino.
Obraza funkcjonariusza czynna napasc na funkcjonariusza chlop ma zawiasy na 100% za kawal szmatki na mordzie. Pojebane czasy w dwie strony
KFazimod0 napisał/a:
Obraza funkcjonariusza czynna napasc na funkcjonariusza chlop ma zawiasy na 100% za kawal szmatki na mordzie. Pojebane czasy w dwie strony
Zawiasy to by dostał za atak na zwyklego, szarego obywatela. Za atak na funkcjonariusza na służbie, realnie może dostać wyrok bez zawiasów.
Typowe: królewna pizdolona i jej pato księciu jak już słyszę ten przepity dresiarski głos to już mnie coś w środku rozpierdala.
Ciekawe czy już ją bije w domu czy dopiero zacznie za jakiś czas.
Ciekawe czy już ją bije w domu czy dopiero zacznie za jakiś czas.
Jakby to agresywnej baby która leci z pazurami nie można było gaże psiuknąć !
A co ona lepsza czy co ?
Tylko dlatego że ma waginę?
A co ona lepsza czy co ?
Tylko dlatego że ma waginę?
Jebana patologia społeczna do utylizacji, Sebixy i Karyny. Do gazu z nimi.
stach_mysliwy napisał/a:
Za gazownie mojej kobiety też poszedłbym z nim na solo HWDP
No jak twoja Karyna, startuje z łapami do policjantów, to i pewnie będziesz musiał.
PS. Tylko on z tobą na solo nie idzie. Jest w pracy i użera się z durnowatą patologią, która i tak z policją nie wygra. Ale jak chcesz zarobić paralizatorem czy kulkę, to kto ci broni.
rafcio760 napisał/a:
Doj***li się jak zwykle o maski bo takie mają rozkazy i tyle, gdyby pan kogucik i pani kurka grzecznie je założyli skończyło by się na niczym zapewne.
Wlasnie, dojebali sie, a ty to akceptujesz konformistyczna pizdo
MisiaXD napisał/a:
Wypie**alaj.
Idz nadal opierdalaj gale swojemu mezowi policjanotowi, zapewne najlepiej na tym wyjdziesz, bo w sumie podbite oczy to mniejszy problem niz sad xd
MisiaXD napisał/a:
Wypie**alaj.
Idz nadal opierdalaj gale swojemu mezowi policjanotowi, zapewne najlepiej na tym wyjdziesz, bo w sumie podbite oczy to mniejszy problem niz sad xd
przemolob napisał/a:
Wlasnie, dojebali sie, a ty to akceptujesz konformistyczna pizdo
ale do innych się nie dojebali o brak maseczki, np. do jego królewny XD ja tam wierzę policjantowi
stach_mysliwy napisał/a:
Pierdolić konsekwencje honor najważniejszy.....
Podoba mi się to, jak wg patologii umysłowej naszego kraju napierdalanie się po ryjach, chlanie VIPów z Biedry, rzucanie butelkami w bloki i ogólnie robienie rozpierdolu jest spoko, bo HONOR BUK OJCZCYZNA. Ten Twój "honor" chuja jest wart. Honorowe to by było zamknięcie ryja i podanie dowodu policjantowi, jak prosi. Zwłaszcza, że gość pewnie po jakimś mefedronie czy czechu, więc interwencja była wskazana.
stach_mysliwy napisał/a:
Pierdolić konsekwencje honor najważniejszy.....
Sam ze sobą idz na solo, jak gazujesz stara po fasoli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów