18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Szkoda że film jest ucienty. Wydaje mi się że celowo przez autora. Dowiedzieli byśmy się jaki był powód interwencji. Z kontekst walka oaseczki.

Medyk napisał/a:

No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
host994 2021-12-13, 10:52 1
Co to za sklep bo widać że mega przeceny na ciuchy?
Zgłoś
Thennomad 2021-12-13, 10:56
Bardzo dobrze kurwa. Chuj, że o jakieś skurwiałe maseczki się plują. Patola na glebę, gazem, pałą i paralizator na fino.
Zgłoś
norbi140 2021-12-13, 11:11
host994 napisał/a:

Co to za sklep bo widać że mega przeceny na ciuchy?

Martes sport
Zgłoś
KFazimod0 2021-12-13, 11:13 3
Obraza funkcjonariusza czynna napasc na funkcjonariusza chlop ma zawiasy na 100% za kawal szmatki na mordzie. Pojebane czasy w dwie strony
Zgłoś
spike2222 2021-12-13, 11:36 3
KFazimod0 napisał/a:

Obraza funkcjonariusza czynna napasc na funkcjonariusza chlop ma zawiasy na 100% za kawal szmatki na mordzie. Pojebane czasy w dwie strony

Zawiasy to by dostał za atak na zwyklego, szarego obywatela. Za atak na funkcjonariusza na służbie, realnie może dostać wyrok bez zawiasów.
Zgłoś
Wiewór 2021-12-13, 11:49
Brawo jechać z patusami
Zgłoś
Quassar 2021-12-13, 11:54 8
Typowe: królewna pizdolona i jej pato księciu jak już słyszę ten przepity dresiarski głos to już mnie coś w środku rozpierdala.
Ciekawe czy już ją bije w domu czy dopiero zacznie za jakiś czas.
Zgłoś
PANLACH 2021-12-13, 12:02 5
Jakby to agresywnej baby która leci z pazurami nie można było gaże psiuknąć !
A co ona lepsza czy co ?
Tylko dlatego że ma waginę?
Zgłoś
Wepss 2021-12-13, 12:05 1
Jebana patologia społeczna do utylizacji, Sebixy i Karyny. Do gazu z nimi.
Zgłoś
janlew 2021-12-13, 12:09 9
stach_mysliwy napisał/a:

Za gazownie mojej kobiety też poszedłbym z nim na solo HWDP

No jak twoja Karyna, startuje z łapami do policjantów, to i pewnie będziesz musiał.
PS. Tylko on z tobą na solo nie idzie. Jest w pracy i użera się z durnowatą patologią, która i tak z policją nie wygra. Ale jak chcesz zarobić paralizatorem czy kulkę, to kto ci broni.
Zgłoś
przemolob 2021-12-13, 12:14 2
rafcio760 napisał/a:

Doj***li się jak zwykle o maski bo takie mają rozkazy i tyle, gdyby pan kogucik i pani kurka grzecznie je założyli skończyło by się na niczym zapewne.

Wlasnie, dojebali sie, a ty to akceptujesz konformistyczna pizdo

MisiaXD napisał/a:

Wypie**alaj.

Idz nadal opierdalaj gale swojemu mezowi policjanotowi, zapewne najlepiej na tym wyjdziesz, bo w sumie podbite oczy to mniejszy problem niz sad xd

MisiaXD napisał/a:

Wypie**alaj.

Idz nadal opierdalaj gale swojemu mezowi policjanotowi, zapewne najlepiej na tym wyjdziesz, bo w sumie podbite oczy to mniejszy problem niz sad xd
Zgłoś
KFCnigget 2021-12-13, 12:16
przemolob napisał/a:

Wlasnie, dojebali sie, a ty to akceptujesz konformistyczna pizdo

ale do innych się nie dojebali o brak maseczki, np. do jego królewny XD ja tam wierzę policjantowi
Zgłoś
Wepss 2021-12-13, 12:18 4
stach_mysliwy napisał/a:

Pierdolić konsekwencje honor najważniejszy.....

Podoba mi się to, jak wg patologii umysłowej naszego kraju napierdalanie się po ryjach, chlanie VIPów z Biedry, rzucanie butelkami w bloki i ogólnie robienie rozpierdolu jest spoko, bo HONOR BUK OJCZCYZNA. Ten Twój "honor" chuja jest wart. Honorowe to by było zamknięcie ryja i podanie dowodu policjantowi, jak prosi. Zwłaszcza, że gość pewnie po jakimś mefedronie czy czechu, więc interwencja była wskazana.
Zgłoś
Mateusz21212017 2021-12-13, 12:20
stach_mysliwy napisał/a:

Pierdolić konsekwencje honor najważniejszy.....

Sam ze sobą idz na solo, jak gazujesz stara po fasoli.
Zgłoś
przemolob 2021-12-13, 12:22 7
Pierdolone gestapo, oni tez tylko wykonywali rozkazy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem