jebać sanepid
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
zal mi cie .... a za wystawienie filmiku z rejestracja grozi kara. zebys wiedział gdzie moze to wieźć .... poprostu zenujące
chcialem cos dodac ale wasze komentarze sa tak chujowe ze mi sie odechcialo
Pener666 napisał/a:
wiek mam podany w profilu, płeć też
rozumiem ze jestes dziewczynka z kutasem nic nie szkodzi
Darki napisał/a:
rozumiem ze jestes dziewczynka z kutasem nic nie szkodzi
Nie, nie, nie kolego. Na internecie nie upolujesz zadnego dzieciaka. Dorwij jakiś wóz, najlepiej taki w którym się lody sprzedaje. Znajdź miejsce często odwiedzane przez dzieci i sprzedawaj tam słodycze. Jak przyjdą jakieś dzieciaki, co nie będą mieć kasy to dasz im wcześniej przygotowany prezent. Najważniejsza jest cierpliwość i nie wciskaj tego na siłę bo się ktoś połapie, upewnij się, że nikt Cię nie widział. Z tego co widzę płeć Ci nie przeszkadza więc szybciej to pójdzie Jak nie masz kasy to możesz w inny sposób kombinować, NIGDY nie dawaj "słodyczy" na dzień dobry i nie kręć się cały czas w tym samym miejscu bo wpadniesz. Powodzenia!
Follow The White... Mouse.
0:24 "ja to zamieszcze .... zamieszcze na internet..." nosz kurwa brak słów ....
Buahahahaahah Tia, swój swego pozna
zal mi cie .... a za wystawienie filmiku z rejestracja grozi kara. zebys wiedział gdzie moze to wieźć .... poprostu zenujące
jaka niby kara? weź poczytaj kodeksy, bo ci mikołaj chyba na pałę nadepnął... nr rejestracyjny nie podlega ochronie, bo: a) nie można na jego podstawie zidentyfikować osoby; b) nr rejestracyjny może być połączony z firmą lub instytucją państwową, co nijak ma się ochronie... i tyle w temacie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów