18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Portnoy 2012-03-29, 20:10 4
To chyba Liroy....

To Live Forever
Zgłoś
Takewon 2012-03-29, 20:28 4
Ale żeś zrobił wykopaliska archeologiczne. Ten filmik ma lata i tej piekarni już dawno nie ma w Elblągu
Zgłoś
Kajton1910 2012-03-29, 20:52 2
Jebaniec. Mam nadzieje że internauci go znajdą u uszczuplą jego szczękę z kilku zębów...

You talking to me?!
Zgłoś
MrWicked 2012-03-29, 22:33 19
Jakbym dostawał złotówkę za każdy piksel na tym filmiku to miałbym 50 groszy.
Zgłoś
kózka 2012-03-29, 22:34 23

Zgłoś
TheColt 2012-03-30, 0:36 4
Elbląg to stan umysłu - kto zna ludzi stamtąd ten wie o co chodzi

Motomaniak? Zapraszam
facebook.com/CoolCarsOnYourWall
Zgłoś
troflix 2012-03-30, 0:59 4
to jest moje miasto wlasnie
Zgłoś
rozkurw 2012-03-30, 1:26
Dlatego te bulki takie skoksowane.

My life,my rulez.
Zgłoś
kothletino 2012-03-30, 1:37 1
Stan umysłu? To przyznaje, że ten stan musi być naprawdę ciekawy jeśli ludzie najpierw skradają się do surowego ciasta by potem je w siebie wcierać.
Zgłoś
elvese1 2012-03-30, 6:55 1
fajna muzyka w tle
Zgłoś
b................c 2012-03-30, 8:14
Sa-Ne-Pid ... swoją drogą w Elblągu mają przejebane
Zgłoś
Takewon 2012-03-30, 8:26 2
beniozmc napisał/a:

Sa-Ne-Pid ... swoją drogą w Elblągu mają przejebane

Nie jest tak źle, o ile nie masz samicy nosorożca w piwnicy, a ona nie chce się parzyć
Zgłoś
Jackyll 2012-03-30, 9:03 1
A potem jemy chleb i bułki z takiej piekarni :|
Zgłoś
Szaler 2012-03-30, 10:19
To jest chuj. Kiedyś słyszałem anegdote o studentach którzy pracowali w piekarni po nocach, a jak to pojeby studenty chlali ile wlezie. Jeden z nich ta przepity narzygał do takiego baniaczka. A że było już późno i nie zdążyli by zrobić nowego ciasta to wypiekli to z rzygami i sprzedali. Kilka dni później przychodzi jakaś stara babcia do piekarni i mówi:
-Panowie czy można u was dostać jeszczete dobre bułeczki z mieskiem w środku?

Chuj wie ile w tym prawdy, tak mi się skojarzyło.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów