📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ale żeś zrobił wykopaliska archeologiczne. Ten filmik ma lata i tej piekarni już dawno nie ma w Elblągu
Jebaniec. Mam nadzieje że internauci go znajdą u uszczuplą jego szczękę z kilku zębów...
Stan umysłu? To przyznaje, że ten stan musi być naprawdę ciekawy jeśli ludzie najpierw skradają się do surowego ciasta by potem je w siebie wcierać.
Sa-Ne-Pid ... swoją drogą w Elblągu mają przejebane
beniozmc napisał/a:
Sa-Ne-Pid ... swoją drogą w Elblągu mają przejebane
Nie jest tak źle, o ile nie masz samicy nosorożca w piwnicy, a ona nie chce się parzyć
To jest chuj. Kiedyś słyszałem anegdote o studentach którzy pracowali w piekarni po nocach, a jak to pojeby studenty chlali ile wlezie. Jeden z nich ta przepity narzygał do takiego baniaczka. A że było już późno i nie zdążyli by zrobić nowego ciasta to wypiekli to z rzygami i sprzedali. Kilka dni później przychodzi jakaś stara babcia do piekarni i mówi:
-Panowie czy można u was dostać jeszczete dobre bułeczki z mieskiem w środku?
Chuj wie ile w tym prawdy, tak mi się skojarzyło.
-Panowie czy można u was dostać jeszczete dobre bułeczki z mieskiem w środku?
Chuj wie ile w tym prawdy, tak mi się skojarzyło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów