Z GTRa to została tylko nazwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co on kurwa w nadświetlną wszedł?
PFF Jak moja dzwoni, że ma wolną chatę, to też tak przyśpieszam, a na auto tyle nie wydałem...
Nitro kurwa czy ki chuj
@Kamyczek
Po znakach poziomych tego nie widać.
Po znakach poziomych tego nie widać.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
zredukował 3 biegi w dół
Już myślałem że zacznie grać jakąś prostą melodyjkę skrzynią biegów.
Już myślałem że zacznie grać jakąś prostą melodyjkę skrzynią biegów.
@jedrzej152 - niekoniecznie Nissan GTR z 2011 roku przyspiesza do setki w 2,8 sekundy i bez problemu łyka takie auta jak Ferrari F430 czy Lamborghini Murcielago, a najnowszy model GTR Nismo do setki przyspiesza w 2,4 sekundy i może konkurować z Bugatti Veyron jeśli chodzi o przyspieszenie, wiadomo że jeśli chodzi o prędkość maksymalną to bezsprzecznie przegrywa z tym 1000 konnym potworem.
Skurwysyn, jak ja chciałbym mieć taką bestię.
Wtedy bym go sprzedał i kupił Impalę, Challengera i Camaro, każdy z 67r
Wtedy bym go sprzedał i kupił Impalę, Challengera i Camaro, każdy z 67r
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów