Miasto, które stało się inspiracją dla twórców gier Silent Hill. W diabelskim mieście od ponad 50 lat utrzymuje się podziemny pożar, miejsce przypominające piekło na ziemi, jest jednym z najmroczniejszych miast w Stanach Zjednoczonych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Przeraziłem się jak chuj.
To twój materiał? Miejsce i jego historia są bardzo ciekawe i zasługują moim zdaniem na dłuższy materiał. Tutaj jest dłuższy film opowiadający historię miasta w dodatku z materiałem wizualnym z wizyty w nim (wersja tekstowa była już wrzucona na sadistic) - dla zainteresowanych.
Ciekawe co na to świry z green peace? Nie gaszą swoimi ciałami matki ziemi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów