18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Piekło
witmac • 2011-06-09, 21:23
Piekło. Lucyfer pyta Belzebuba.
- Kocioł z nieletnimi grzesznicami na gulasz odpaliłeś?
- Odpaliłem...
- Posoliłeś?
- Posoliłem...
- Sądząc po twojej minie - wcześniej też popieprzyłeś?
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
peter90pl 2011-06-10, 0:17 13
O ile się nie mylę według mitologii chrześcijańskiej Lucyfer i Belzebub to jeden chuj.
Zgłoś
EasyMedia 2011-06-10, 0:19
@UP mylisz się. i to w ch*j

jest wogole cos takiego jak mitologia chrzescijanska? oO
Zgłoś
Satan 2011-06-10, 0:34 1
@up oczywiście, że jest

@up up
a chuj kogo obchodzi mitologia chrześcijańska w związku z tematem
Zgłoś
X................8 2011-06-10, 0:38
Cytat: O ile się nie mylę według mitologii chrześcijańskiej Lucyfer i Belzebub to jeden chuj.

O kurwa! To jednak zdarzyło się że ktoś z kościółka Chrześcijańskiego powiedział prawdę? Myślicie że już powinienem dać na tacę?
Zgłoś
McCzarny 2011-06-10, 0:39 2
Antoś napisał/a:

takie suche że musze popić.

Proszę pij i już nie jęcz.
Zgłoś
Lupi 2011-06-10, 6:26 2
Nie nie jeden chuj...
Ale zreszta po co ja to pisze jak was to nie obchodzi. Jeden chce byc fajny, piszac ze suche, drugi nabijajac sie z chrześcijaństwa a reszta próbuje nieudolnie po tamtych jechać...
Imo, robicie z siebie debili nie majacych zadnego poziomu... Na szczescie to nie mój problem, tylko waszych domowników...
Zgłoś
fri.K 2011-06-10, 9:11 2
EasyMedia napisał/a:

jest wogole cos takiego jak mitologia chrzescijanska? oO

Tak, jest nawet książki o tym są.
W skrócie to jakiś mityczny bóg (Ale nikt nie pamięta jego imienia, choć żydzi się napili i jednak "coś pamiętają"), zrobił jabłko, a w jabłku był robak. Następnie zrobiono kolesia na A., a on zapragnął "nasadkę na fiuta", zatem dostał E.
Następnie wiecznie nienażarta E. zjadła to cholerne jabłko które miało pałeczki E-Coca-Coli. Bidulka się pochorowała więc pojechali z Rio do najbliższego szpitala i mieli problemy z powrotem. Później był K. i A., mówią że jeden z nich siedział.

Następnie mamy pokaz siły i szacunku na dzielni gdy nawet woda boi się M.zesza - to ten szmugler co się wstydził iść przez miasto.
Dalej mamy J. który miał tak wielkie stopy że holował łódki na rzece, ale całował się z facetem jakimś publicznie -J(emu)dasz no i dostał zjebę że tak się nie robi.
Później mamy cuda na kiju i wielkie popy.

Wot, taki mit. Ogarniasz?

Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.
Zgłoś
EasyMedia 2011-06-10, 14:05
Nie kumasz pytania. Chodzi mi o samo określenie "mit". Wiem, że wiele słów ma dużo znaczeń ale akurat przez "mit" rozumiem coś, co jest historią nieprawdziwą, naciągniętą, bajką, no kurwa, fantasy. Natomiast Kościół oczywiście utrzymuje że wszystko jest for real, więc nikt jak już wierzy to tego mitologią nie nazywa.

To że ktoś książkę tak nazwał chuja znaczy
Zgłoś
Wudan 2011-06-10, 14:28 1
@up Kościół utrzymuje, że biblia mówi prawdę, fakt. Ale dlaczego odmawiać osobie postronnej określania biblii mianem "mitologii chrześcijańskiej"? Przecież starożytni także utrzymywali, że mity są prawdziwe.
Zgłoś
B................g 2011-06-10, 14:50 4
EasyMedia napisał/a:

Chodzi mi o samo określenie "mit"

Jak dla mnie lepiej pasuję "chrześciańskie pierdolenie", zgodziłbym się też na "fantazy dla kretynów" ewentualnie "głęboka analiza smaku gówna, pod kątem inspiracji moralnych"
Zgłoś
n................6 2011-06-10, 15:29
Jest satan, jest piwo.
Zgłoś
fri.K 2011-06-10, 16:27
EasyMedia napisał/a:

(...)Natomiast Kościół oczywiście utrzymuje że wszystko jest for real, więc nikt jak już wierzy to tego mitologią nie nazywa.

"A są tacy, to nie żart."... którzy w dziadka mroza, mikołaja, elfy i bogów nie wierzą.

Zatem gdy ktoś cieplutkim moczem olewa te wierzenia to może nazwać je mitami, tak jak wierzenia egipcjan, żydków, afrykańców i innych mahometów? Bo moim zdaniem może i tak to nazywajmy.

Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.
Zgłoś
EasyMedia 2011-06-10, 23:48
Jasne że każdy może nazywać to jak chce, nikt nikomu tego nie zabrania. Wolność wierzeń, słowa etc. Tylko, że czarni na gówno mówią papu i to ma dla nich zjebane skutki co nie?
Zgłoś
N................r 2011-06-11, 16:04 1
Astaroth, Mefisto, Lucyfer, Uziel... Jak kogoś to interesuje, to trochę ich w piekle jest:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów