Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
To teraz już całkiem nie rozumiem twojej logiki. Zabić można paskiem, to dajmy pozwolenia na paski?
...Myślisz, że jak polactwo będzie miało broń w domach, to będzie mniej przestępstw?
Skoro tak nie lubisz "polactwa" to czym sie martwisz...? Wybija sie i bedzie spokoj.
Widzę, że z ciebie wiejski Paulo Coelho, sens i składnia podobne. Otóż noszenie broni w miejscach publicznych i na zewnątrz w Szwajcarii wymaga Waffentragschein, papieru wydawanego wyłącznie osobom pracującym w ochronie, zaś pozwolenie na broń wydawane jest okresowo. A posiadanie broni jest możliwe obecnie także w Poslce, po spełnieniu kilku warunków.
Myślisz, że jak polactwo będzie miało broń w domach, to będzie mniej przestępstw? Ludzie zabijani są w Polsce przez najbliższych, głównie rodzinę. Obcy oczywiście zabijają też - np. były premier Jaroszewicz, który był znanym kolekcjonerem broni, został uduszony paskiem z własnego sztucera (a wcześniej torturowany).
Ale pytam w sumie poważnie - kogo i przed kim miałaby ta broń obronić?
A ja widzę że z ciebie zacięta Hasbara en.wikipedia.org/wiki/Public_diplomacy_%28Israel%29
Skoro tak nienawidzisz "polaczków" to dlaczego przejmujesz się tym że zaczną ginąć od broni? powinieneś się cieszyć że będą mieli broń bo będą ginąć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów