Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Tam ludzie mają wpojone odruchy. Słyszysz strzelaninę - uciekasz (cofający samochód w 0:35). U nas pewnie wszyscy z telefonikami by pędzili, żeby jak najszybciej wrzucić film na YT.
Faktycznie gośc z 1:15 nawet nie przyśpieszył.
Ewidentny samobójca kto normalny w Texasie wyskakuje z gnatem do gliniarza.
Chuck Norris na przykład, chociaż on sam jest gliniarzem ale Chuck Norris potrafi wyskakiwać z bronią na samego siebie i przeżyć a jednocześnie unicestwić przeciwnika.
Tłumaczenie zajścia z google translator:
Policjant z Pasadeny sięgnał po śmiertelne środki przeciwko człowiekowi, który wycelował w niego pistolet podczas zatrzymania w czwartek.
Władze stwierdziły, że zaczęło się od rutynowego zatrzymania ruchu.
Policja powiedziała, że mężczyzna przejechał kilka przecznic, zanim zatrzymał się na postoju. Potem wysiadł z pojazdu w pobliżu skrzyżowania Spooner Street i Southmore Avenue, na rozkaz oficera.
Mężczyzna następnie wycelował broń w oficera. Widziano go pod różnymi kątami na filmach dashcam i bodycam, które zostały wydane przez władze.
Na życzenie tekst oryginalny:
Oraz lepsza wersja video na Dumpert (nie wiem jak wrzucić film z Dumpert).
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2018-03-31, 15:12 ]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów