📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jak ktoś się będzie chciał bić na noże, to ona pokona go doświadczeniem
Hugo Dionizy Steinhaus
W sumie lapska i nogi wyglądają fajnie
w sumie to chyba jesteś dziwne, piszę bez zaimkowo bo pewnie używasz różnych
BellaGrubaDupa napisał/a:
Najpierw zamiast ją oceniać ( wiem że głupotą jest się ciąć ) należy spytać co nią kierowało
Pewnie to
A to nie jest ta nasza koleżanka co ostatnio na hardzie cycki pocięła a jeszcze wcześniej cipe gwoździem przebiła ? Na moje oko niczym to się nie różni.
Najpierw zamiast ją oceniać ( wiem że głupotą jest się ciąć ) należy spytać co nią kierowało
To przeważnie ćpuny i to konkretne - heroiniarze.
Ile razy spotykałem tnących się ludzi, to właśnie narkotyki za tym stały.
Co innego sznity na łapach po odsiadce, bo to tylko odliczanie czasu dla zyskania szacunku innych osadzonych, ale nie umywa się to do takich jak na zdjęciu baleronów.
*sznyty
Ktoś użył wobec niej niewłaściwego zaimka?
A może w pracy kazali jej pracować?
Są dwie opcje, albo to zutylizować, albo zapiąć w kaftan i zamknąć gdzieś w piwnicy
Po jaki ciul takie coś "ratować", posypać solą i niech spierdala ...
Cycek fajny, buzia też widać, ale kurwa zostać łabędziem domowym sposobem to się nie uda... Do programu trzeba się zgłosić.
to nie lepiej sie po prostu zajebac ?
buzia fajna? ty kurwa ślepy jesteś albo stulejarz z ciebie
PabloSkills napisał/a:
Cycek fajny, buzia też widać, ale kurwa zostać łabędziem domowym sposobem to się nie uda... Do programu trzeba się zgłosić.
buzia fajna? ty kurwa ślepy jesteś albo stulejarz z ciebie
Brawo dla tych lekarzy - sadystów , bardzo im zależy na znęcaniu się poprzez podtrzymywanie przy życiu tego mutanta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów