Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myfault 2014-02-17, 21:39 2
pretend oznacza udawać, a nie próbować, i huj w dupę temu angolowi za to że nie potrafi pisać we własnym języku (literówki, builderS - liczba mnoga). co do udawania żołnierzy przez Anglików myślę że każdy ogarnięty człowiek wiedzący co nieco nt. II WŚ zajebał w tym momencie facepalma
Zgłoś
Imm0rtality 2014-02-17, 21:40
Ale dobrze pojechał
Zgłoś
wajnona 2014-02-17, 21:41
tonieja napisał/a:

na nazwisko ma Sherwood, jego przodek na bank był kiedyś szeryfem w okolicach lasu

Tamten szeryf o którym myślisz nazywał się Nottingham. Sherwood to był sam las Ale idąc tym tropem - to jest po prostu głupek leśny!
Zgłoś
femi666 2014-02-17, 21:44 2
@PeterGriffin nie jest najgorsze, tylko ma prawie najwięcej korupcji, rządzący to komuniści w pierwszym pokoleniu, morderca żyje lepiej w pierdlu niż uczciwy w szpitalu, podatki nas tak dopierdalają, że powoli sraj taśma staje się luksusem, idąc do lekarza jesteś gównem-albo w łapę albo zdychaj a za parę lat emerytury odejdą do lamusa nie dlatego, że politycy je wywalą tylko nie będzie na nie kasy w państwie. Po więcej otwórzcie oczy
Za taki kraj to będąc wielkim patriotą krwi bym nie przelał.
Zgłoś
Szeri 2014-02-17, 21:48 4
Tak, naśmiewajcie się z Brytoli ile chcecie. Głupio będzie jednak jak spotkacie takiego co powie wam w ile tygodni zjedzono Polskę w 1939. Polacy byli mocni, ale w mocniejszej drużynie. Sami o państwo już nie potrafiliśmy zadbać (i w sferze polityki, i zarządzania państwem, jak i budowaniu silnej armii- to samo co dzisiaj).

Także troszkę pokory, bo sukcesy mieliśmy dopiero gdy staliśmy się częścią wielkiego walca który był skazany na zwycięstwo.
Zgłoś
O................p 2014-02-17, 21:58 1
I oczywiście, Polacy muszą się dowartościować obrzucając kogoś błotem. I wy się dziwicie, że się z nas śmieją.

Co do samego tematu. Brytyjczycy są walecznym narodem (podobnie jak Polacy) z tą różnicą, że oni potrafią o siebie zadbać i wiedzą kiedy odpuścić (Jałta). Rozumiem się śmiać z Francuzów, ale do Brytyjczyków mam szacunek.
Zgłoś
sono 2014-02-17, 22:01 2
@Szeri
Właśnie przestałem śmiać się z Brytoli, a zacząłem z ciebie. Nie wiem, co zabawniejsze - bombardowanie Niemiec ulotkami, czy twoje brednie.
Zgłoś
O................p 2014-02-17, 22:07 1
sono napisał/a:

@Szeri
Właśnie przestałem śmiać się z Brytoli, a zacząłem z ciebie. Nie wiem, co zabawniejsze - bombardowanie Niemiec ulotkami, czy twoje brednie.

Poucz się historii koleś. Brytyjczycy musieli dopuścić do aneksji Polski przez Niemcy, aby graniczyły one z ZSRR. Wiadomo było, że między tymi mocarstwami wybuchnie wojna prędzej czy później i się nawzajem osłabią. Polska była po prostu pryszczem na twarzy dla Anglików i ja ich postawę rozumiem. To Beck schrzanił sprawę podpisując sojusz z UK, oni dobrze wiedzieli co robią.
Zgłoś
Azmin1 2014-02-17, 22:08
sono napisał/a:

@Szeri

widzę że brak podstawowej wiedzy historycznej się kłania. <oklaski>
Zgłoś
boberm 2014-02-17, 22:21 1
Uczcie się on angoli jak wykorzystywać innych na swoją korzyść a nie miejcie do nich pretensje. Polska mogłaby wyciągnąć jakieś wnioski i przestać tylko oddawać własną niepodległość z rąk do rąk.
Zgłoś
Gunerr 2014-02-17, 22:42
Owa riposta ma już ponad 1600 lajków
Zgłoś
TheDragomir 2014-02-17, 22:51
komentarz z 14 lutego o 11:06 pod postem z 20 like-ami,
rozwinąć i lajkować gościa ;3
Zgłoś
JURIJ_77 2014-02-17, 23:30
Konkretny pocisk na idiotę należał się. Ale użytkownicy Sadola wspomnieli by jeszcze o Grunwaldzie, Wiedniu, husarii, Bitwie Warszawskiej i wrześniu 1939 ... a nie, wtedy to przegraliśmy ... na koniec to Anglicy wygrali wojnę z Ruskimi i Hamburgerami. My po 1920 roku już nie wygraliśmy niczego - fartem wygrana bitwa z czerwonymi zwana "cudem" ... nooooo ale kieeeeedyś to byliśmy bla bla bla ...
Zgłoś
dzarul 2014-02-17, 23:54 4
Azmin1 napisał/a:

A na dodatek nasi do Bitwy o Anglię weszli pod koniec Kiedy bitwa była już w zasadzie rozstrzygnięta. Niewiele zmienili w tym co się działo na niebie

Ty tak na poważnie?
Bitwa trwała do 31 października (oficjalnie), odwołanie operacji "Lew Morski" to 12 października, 19 sierpień do walki wchodzi pierwszy czysto polski dywizjon (302 "Poznański").
Brytyjczykom nie brakowało odwagi i samolotów ale w trakcie bitwy brakowało im pilotów więc wkład DOŚWIADCZONYCH pilotów obcokrajowców jest nie do przecenienia (nie tylko polaków, uprzedzam). Co do samych polaków to, biorąc pod uwagę proporcje zestrzeleń do strat własnych, plasujemy się w ścisłej czołówce (nie, nie twierdze że sami ocaliliśmy Anglię ale swój wkład w to mieliśmy).
Widać że deprecjonowanie naszego wkładu w rozstrzygnięcie II wojny światowej trwa w najlepsze, później łatwiej będzie wtłaczać następnym pokoleniom do głów to że tak właściwie to niewiele zrobiliśmy i to co nas spotkało po 45' było najlepszym wyjściem dla nas/ naturalną koleją rzeczy.
Zgłoś
PVWXU 2014-02-18, 0:08
Nie słucham tej muzyki, ale specjalnie wszedłem na FB żeby dać mu lajka no i oczywiście piwko leci.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem