📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No 2 albo 3 gim..
Prawdopodobnie włamanie na konto NK i zrobili temat, żeby ją ośmieszyć, ale jeśli nie.. to co się, kurwa, dzieje z tym światem? ; /
Przez takie jak ona wstydzę się, że mam 15 lat, ja pierdolę. >.>
Btw. tu macie link do demotywatorów jakby ktoś chciał namiary na ten temat na NK (linki są w komentarzach):
demotywatory.pl/96174/nasza-klasa
Ta pani powinna napisać poradnik 'Jak zrujnować sobie całe życie w jeden dzień', bo jej to się udało jak nikomu wcześniej. ; d
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Prawdopodobnie włamanie na konto NK i zrobili temat, żeby ją ośmieszyć, ale jeśli nie.. to co się, kurwa, dzieje z tym światem? ; /
Przez takie jak ona wstydzę się, że mam 15 lat, ja pierdolę. >.>
Btw. tu macie link do demotywatorów jakby ktoś chciał namiary na ten temat na NK (linki są w komentarzach):
demotywatory.pl/96174/nasza-klasa
Ta pani powinna napisać poradnik 'Jak zrujnować sobie całe życie w jeden dzień', bo jej to się udało jak nikomu wcześniej. ; d
nasza-klasa.pl/school/59040/forum/34?page=1
Nawet jeśli to prowokacja, to i tak 2 słowa. JA PIERDOLE. Nie w dosłownym znaczeniu ...
Nawet jeśli to prowokacja, to i tak 2 słowa. JA PIERDOLE. Nie w dosłownym znaczeniu ...
Silent Man napisał/a:
Nikt o te namiary nie prosił, a podawanie ich to już skurwysyństwo IMO.
Dlaczego ?? NK to portal otwarty. Podając swoje dane tam i jeśli są dostępne publicznie (znacyz nie widzisz jej danych tylko dlatego że jesteś ""dodanym" na nk) to nie robisz nic złego.
Prawnie nie. Ale skurwysyństwo pozostanie skurwysyństwem.
A mnie rozjebał prezent, który dostała - "Super Córka".
pierdolicie jak by to było trwam.pl! ona jest po prostu za stara, 13 lat to górna granica ...
do not want?
HAHAHA, 3 strona jej tematu. W śród bulwersu ludzi i ich wypowiedzi nagle pojawia się perełka : Sprzedam rower
tel 601-4**-1** Padłem
tel 601-4**-1** Padłem
Silent Man napisał/a:
Nikt o te namiary nie prosił, a podawanie ich to już skurwysyństwo IMO.
Dlaczego? Skoro jest kurwą to niech teraz ma. Ja własnie dziwię się czemu zamazują nazwiska przy tych debilach co sperme i chuje wstawiają na nk.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów