📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Piękne cycki, zgadzam się ale i tak wolałbym tego Chevroleta Camaro. Na takie auto wyrwałbym takich cyców na pęczki
Obczajcie jak ma zapięte pasy bezpieczeństwa.
dennissliwa napisał/a:
...jak ma zapięte pasy...
Jakby zapięła normalnie to w razie czego zniszczyłaby sobie swój największy atut
Fajna foczka, ale jak bym taką przewiózł po drodze jaką mam pod domem to by z auta z podbitymi oczami wyszła.
Michał L.
Dla mnie taka predkosc ze ta krowa drze ryja byle gowna ze wolabym ja na hard jak ja zastrzelaja
Jebac dziweczke, po kawie w maku wzięła pewnie do ryja. Stfu
Są, niestety, bardzo podniesione i ściśnięte. Bez tego chomąta już tak różowo to by nie wyglądało
Taa pas puszczony pod cycem. Na pewno filmik krecony z ukrycia
Podaj dalej...
7.62x39 najlepsze lekarstwo na debilizmus-pospolitus
hallux napisał/a:
Są, niestety, bardzo podniesione i ściśnięte. Bez tego chomąta już tak różowo to by nie wyglądało
Grawitacja swoje musi zrobić ale lepsze takie niż kurwa jakieś śmieszne guzy
Cycki u grubasek zawsze wyglądają epicko w staniku, jak zdejmą to przeważnie jest grawitacyjna masakra i rozlane suty. Już wolę małe ale jędrne i sterczące 75B
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów