Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powinien obrywać dzień w dzień za ten pedalski wygląd.
i brodą
Co wy kurwa ''wygoleńcy'' macie przeciwko zarostom? Wiesz, że królowie też mieli zarost? Wiesz, że kiedyś świadczyła o statusie bycia bogatym materialnie, bo Henryk VIII nałożył na nią podatek? Kilkakrotnie słyszałem od ogolonych pizd, że postrzegają zarost jako syf i brud, a nie zdają sobie z tego sprawy, że o zarost można dbać tak samo jak o włosy na głowie. To co, jesteś łysy?
, no chyba cię broda piecze a wąs smyra.. wygląd na pseudodrwala to dziś oznaka kryptopedała...
No wygląd na pseudodrwala albo samuraja to fakt faktem. Masz rację. Jednakże sam zarost w sobie, to tak jak napisałem.
No wygląd na pseudodrwala albo samuraja to fakt faktem.
Cieszę się ze sie zgadzasz... normalny facet ma wyglądać normalnie, a jak się coś jebie z deklem to od razu taki musi być widoczny na kilometr...
Co wy kurwa ''wygoleńcy'' macie przeciwko zarostom? Wiesz, że królowie też mieli zarost? Wiesz, że kiedyś świadczyła o statusie bycia bogatym materialnie, bo Henryk VIII nałożył na nią podatek? Kilkakrotnie słyszałem od ogolonych pizd, że postrzegają zarost jako syf i brud, a nie zdają sobie z tego sprawy, że o zarost można dbać tak samo jak o włosy na głowie. To co, jesteś łysy?
Akurat włosy na głowie uważam za prawie taki sam syf, brud i pedalstwo jak te brody. Co do zarostu na ryju to prawda jest taka, że brody noszą 2 typy "mężczyzn": albo tuczniki, które chcą zamaskować swoje spasione mordy, albo osobnicy o tak pedalskich rysach, że nie są w stanie bez obrzydzenia spojrzeć w lustro.
Akurat włosy na głowie uważam za prawie taki sam syf, brud i pedalstwo jak te brody. Co do zarostu na ryju to prawda jest taka, że brody noszą 2 typy "mężczyzn": albo tuczniki, które chcą zamaskować swoje spasione mordy, albo osobnicy o tak pedalskich rysach, że nie są w stanie bez obrzydzenia spojrzeć w lustro.
Fakt, dużo jest typowych pizdeczek lub tuczników, którzy noszą brody. Z tej pierwszej grupy wyglądają komiczniej nawet niż biberki (czyli klonów bibera), a z tej drugiej wszyscy do utylizacji. Jednakże jest jeszcze jedna grupa ,o której najwidoczniej nie słyszałeś i która nosi brody ze względu na jej symbolikę , historię lub po prostu lubi, jak np. ja.
Przez przypadek dałem ci piwo zamiast zacytować, ale muszę napisać że ładnie jesteś jebnięty. Noszę zarost bo lubię i mi pasuje, w dodatku nie chce mi się co chwilę golić, a zadbany zarost cieszy oko
Przez przypadek dałem ci piwo zamiast zacytować, ale muszę napisać że ładnie jesteś jebnięty. Noszę zarost bo lubię i mi pasuje, w dodatku nie chce mi się co chwilę golić, a zadbany zarost cieszy oko
Dałeś piwo, bo twoja podświadomość próbuje walczyć z pedalstwem w postaci śmierdzącej brody. "Zadbany zarost" to oksymoron, a cieszy oko pewnie innych "kolegów" z klubu "Błękitna Ostryga". Pewnie jesteś w tej 2. grupie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów