📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No niestety Kuba nam się nie popisał Chyba pozazdrościł kolesiowi z meczu Katar-Uzbekistan
To trafiłby nawet Stevie Wonder z zasłoniętymi oczami.
Ludzie to jest piłka nożna takie rzeczy się zdarzają. Nie to co koszykówka co jakiś dryblas wkłada do kosza rękę z piłką po łokieć bez jakiegokolwiek wysiłku.
Jasiu, w koszykowce tez sie tak zdarza. A Kuba mogl wlozyc pilke po kolano do bramki.
No i bardzo dobrze, zrobił Niemców w chuja
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooookurwa mać...
Kurwa, przecież tutaj nie trzeba było nawet strzelać! Wystarczyłoby, żeby wbiegł z piłką do bramki.
Widać nawyki z gry w reprezentacji...
Widać nawyki z gry w reprezentacji...
Kurwa, to mógł zrobić tylko polak<porażka>
Tyler_Durden napisał/a:
To trafiłby nawet Stevie Wonder z zasłoniętymi oczami.
A po kiego chuja Stevie Wonder miałby zasłaniać oczy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów