Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
m................n 2014-02-03, 9:58
Taka promocja... Trzeba kupić zapas na cały rok... Całe szczęście że zostało mi jeszcze 10 zł na karcie...
Zgłoś
p................a 2014-02-03, 10:28 3
Nie ma to jak młoda kobieta, która nie potrzebuje żelów
Zgłoś
fylypsky 2014-02-03, 10:34 1
Gumki tanie bo dostawczego TIRa widłami rozładowywali w pośpiechu
Zgłoś
macko99 2014-02-03, 11:27
Gumki tylko w aptece, są przechowywane w ciemnym miejscu, nikt oprócz farmaceutki nie ma z nimi kontaktu fizycznego. A w sklepie czy na stacji? Każdy może przemacać, stoją tam gdzie docierają promienie słoneczne, do tego nierzadko w ekstremalnych dla nich temperaturach. A później dziwota, że w ciąży kobita.
Zgłoś
S................r 2014-02-03, 11:29 1
Kierwa a ja kupiłem te gumki i ten żel bo tanio, a wiadomo jak tylko coś taniego w biedrze zauważe to kupuje nie bacząc na to czy tego potrzebuje czy nie. Może za 9 miesięcy będzie materiał na sadola
Zgłoś
KiecolPB 2014-02-03, 11:35
Pszypadeg? Nie so...
Zgłoś
Gebofon 2014-02-03, 11:58
Mój kumpel wieeele lat temu, jak siedział u rodziców na kasie w sklepie przebijał gumki cienką igiełką
Widziałem tam na górze ktoś się spruł do folii... Nie wszystkie prezerwatywy są pakowane jak durexy.
Dlatego lepiej kupić w aptece
Zgłoś
rondżeremi 2014-02-03, 11:59
jesli ktos wierzy w ""sterylnosc"" gumek z apteki to życze powodzenia nomen omen trafiaja te gumy z jednej hurtowni i tu i tam;]

A bajki o przebijanych gumach sa dla cepow ktorzy nie umieja sprawdzic czy jest powietrze przed uzyciem.

No i faktycznie w aptece lezy w zaciemnionym pomieszczeniu w ""szafeczce"" bo przeciez przez pudelko promienie slonca przechodza jak rentgen
Zgłoś
Elver 2014-02-03, 12:08
Gumki to warto w ssmanie kupować moim zdaniem, bo tam często dają promocje,zwłaszcza na te większe opakowania po 12 sztuk Za średnio 23-24 zł 12 sztuk to w miarę dobry deal i większy wybór rodzajów Polecam, Fiotr Pronczewski
Zgłoś
borys_ru 2014-02-03, 13:05
moim zdaniem rossman ma dobra cene, ale najlepiej na allegro 50 szt za 45 PLN
Zgłoś
wordlord 2014-02-03, 13:45
W marketach nie ma co kupować, zamawiając przez internet wychodzi najtaniej. Nawet z przesyłką tylko przy 20 sztukach średnio 1,20 za durex'a i 1,80 na skyna.
Zgłoś
OBEL912 2014-02-03, 14:08
Dick napisał/a:

Gumki za pół ceny? Fiu fiu fiu. A po walentynkach promocja w biedronce na testy ciążowe?

a widziałeś kiedyś w biedronce testy ciążowe ?

nie czaje ludzi co im coś w tym nie odpowiada haha wiadome, że nie mają czym dupczyć.. a ja zapierdalam do biedro bo wieczorem pewnie braknie dzięki za info ;D
Zgłoś
teken 2014-02-03, 16:46
KrisCFC napisał/a:

Tak..i rozdupiał z nich folię a nikt tego nie zauważył że na nowych gumkach nie ma folii..oczywiście..

Chodziło o to, że robił to szpilką, przy czym załatwiał tak na raz kilka opakowań w chwilę. Wpadłeś z biedronką w okolicach zielonej góry ?
Zgłoś
korskidegenerat 2014-02-03, 18:23
niech ustawiają te gumki przy alkoholu ( to akurat wymóg marketingowy) albo wśród chemi bądź kosmetyków, a nie przy kasie powodując zaciekawienie dzieci i konsternację dorosłych.
Zgłoś
zajacisko 2014-02-03, 18:30
Pęknę w Walentynki xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem