Biedronka wie jak dobrze spędzić waleWtynki ;D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Taka promocja... Trzeba kupić zapas na cały rok... Całe szczęście że zostało mi jeszcze 10 zł na karcie...
Nie ma to jak młoda kobieta, która nie potrzebuje żelów
Gumki tanie bo dostawczego TIRa widłami rozładowywali w pośpiechu
Gumki tylko w aptece, są przechowywane w ciemnym miejscu, nikt oprócz farmaceutki nie ma z nimi kontaktu fizycznego. A w sklepie czy na stacji? Każdy może przemacać, stoją tam gdzie docierają promienie słoneczne, do tego nierzadko w ekstremalnych dla nich temperaturach. A później dziwota, że w ciąży kobita.
Kierwa a ja kupiłem te gumki i ten żel bo tanio, a wiadomo jak tylko coś taniego w biedrze zauważe to kupuje nie bacząc na to czy tego potrzebuje czy nie. Może za 9 miesięcy będzie materiał na sadola
Mój kumpel wieeele lat temu, jak siedział u rodziców na kasie w sklepie przebijał gumki cienką igiełką
Widziałem tam na górze ktoś się spruł do folii... Nie wszystkie prezerwatywy są pakowane jak durexy.
Dlatego lepiej kupić w aptece
Widziałem tam na górze ktoś się spruł do folii... Nie wszystkie prezerwatywy są pakowane jak durexy.
Dlatego lepiej kupić w aptece
jesli ktos wierzy w ""sterylnosc"" gumek z apteki to życze powodzenia nomen omen trafiaja te gumy z jednej hurtowni i tu i tam;]
A bajki o przebijanych gumach sa dla cepow ktorzy nie umieja sprawdzic czy jest powietrze przed uzyciem.
No i faktycznie w aptece lezy w zaciemnionym pomieszczeniu w ""szafeczce"" bo przeciez przez pudelko promienie slonca przechodza jak rentgen
A bajki o przebijanych gumach sa dla cepow ktorzy nie umieja sprawdzic czy jest powietrze przed uzyciem.
No i faktycznie w aptece lezy w zaciemnionym pomieszczeniu w ""szafeczce"" bo przeciez przez pudelko promienie slonca przechodza jak rentgen
Gumki to warto w ssmanie kupować moim zdaniem, bo tam często dają promocje,zwłaszcza na te większe opakowania po 12 sztuk Za średnio 23-24 zł 12 sztuk to w miarę dobry deal i większy wybór rodzajów Polecam, Fiotr Pronczewski
moim zdaniem rossman ma dobra cene, ale najlepiej na allegro 50 szt za 45 PLN
W marketach nie ma co kupować, zamawiając przez internet wychodzi najtaniej. Nawet z przesyłką tylko przy 20 sztukach średnio 1,20 za durex'a i 1,80 na skyna.
Dick napisał/a:
Gumki za pół ceny? Fiu fiu fiu. A po walentynkach promocja w biedronce na testy ciążowe?
a widziałeś kiedyś w biedronce testy ciążowe ?
nie czaje ludzi co im coś w tym nie odpowiada haha wiadome, że nie mają czym dupczyć.. a ja zapierdalam do biedro bo wieczorem pewnie braknie dzięki za info ;D
KrisCFC napisał/a:
Chodziło o to, że robił to szpilką, przy czym załatwiał tak na raz kilka opakowań w chwilę. Wpadłeś z biedronką w okolicach zielonej góry ?
Tak..i rozdupiał z nich folię a nikt tego nie zauważył że na nowych gumkach nie ma folii..oczywiście..
niech ustawiają te gumki przy alkoholu ( to akurat wymóg marketingowy) albo wśród chemi bądź kosmetyków, a nie przy kasie powodując zaciekawienie dzieci i konsternację dorosłych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów