Biedronka wie jak dobrze spędzić waleWtynki ;D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no kurwa zaraz do biedy lece . a co do autora , Tak wiemy jestes rudym gimbazjalistą i nie ruchasz
Gumki za pół ceny? Fiu fiu fiu. A po walentynkach promocja w biedronce na testy ciążowe?
Kurwa nigdy nie kupię gumek w markecie. Kiedyś słyszałem zacną historię od typa, który siedział na kasie. Mówił, że jak nikt nie patrzał to z nudów przebijał całe opakowania kondonów.
teken napisał/a:
Kurwa nigdy nie kupię gumek w markecie. Kiedyś słyszałem zacną historię od typa, który siedział na kasie. Mówił, że jak nikt nie patrzał to z nudów przebijał całe opakowania kondonów.
Tak..i rozdupiał z nich folię a nikt tego nie zauważył że na nowych gumkach nie ma folii..oczywiście..
ale dlaczego promocja jest wywieszona na produktach mars i twix =D
No kurwa, ja już sie dzisiaj zaopatrzyłem w 2 paki jak tylko zobaczyłem cene Nie rucham ale kurwa tak tanio to musiałem wziąć Nigdy nie wiadomo kiedy porucham a przezorny zawsze ubezpieczony czy jakoś tak
Taa.. pewnie stracą już termin ważności zanim cokolwiek zarucham
Taa.. pewnie stracą już termin ważności zanim cokolwiek zarucham
Durex jest ja Apple. Niby wsio dobre, ale tak naprawdę jakość jest ujemna i często się psuje : D
U mnie kobieta jest uczulona na ten ich nawilżacz chyba, czyli wciąż na bogato.. Unimil Skyn będzie trzeba kupić...
BTW: Czy tylko ja kupuję packi po 12 sztuk, czy ktoś jeszcze na sadolku wyszedł z gimnazjum?
BTW: Czy tylko ja kupuję packi po 12 sztuk, czy ktoś jeszcze na sadolku wyszedł z gimnazjum?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów