📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jednego mniej , zostało 1265312873 ciapatych , kto podejmuje misje w plewieniu chwastów ?
ZAJEBISTY !
Kiedyś w I poł. XX wieku był sobie niemiec co taką misje podjął co do żydów, polaków, niepełnosprawnych itd. Nadal masz ochotę powtarzać coś takiego?
@Hivus09 Jeśli rolę żydów, polaków, niepełnosprawnych itd. przejmą ciapaki to TAK!
Nie popieram entuzjazmu,bo to nie jest słuszne w taki sposób opisywanie śmierci kogokolwiek. Każdej kulturze trzeba dac szansę nawet jak sie z nią nie zgadzamy. Oni nie rozumieją czym zachód jest.
Niby niosą go w butach a koleś i tak nie przeżyje fajnie
przestańcie kurwa z tymi butami. To już jest wkurwiające
Kebaby? Oni coś nawet pierdolą o Zafirze. Pewnie kradziona.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów