Bravo brawissimo!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bravo brawissimo!
Widzę że rap wraca do łask na sadistic, ostatnio DMX feat Bogusław Linda, a teraz jakiś random pedzio gościnnie z Dr.Dre. i Snoopem.
No tak bywa
juz się robi nuda z tymi przeróbkami
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Wy nawet kurwa sobie nie zdajecie sprawy jak może boleć, kiedy się dostanie takim rzuconym metalem w glowę...
Po primo gówno mnie obchodzi jak to może boleć użytkowniku zamot a po drugie primo te przeróbki muzyczne stają się nudne bo zaczynają być robione na siłę jak swojego czasu "vines"
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów