Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy ukrainiec, który popełni przestępstwo na terenie Polski, zostanie niezwłocznie (w przeciągu 24h) deportowany na Ukrainę bez prawa powrotu. Taką informację powinno się już dzisiaj rozgłaszać w każdej formie i wszędzie.
Tak powinno być. Wydaje mi się to zupełnie normalne. Znaczy w sensie każdy obywatel obcego kraju powinien być wydalony do swojego kraju bo też nie lećmy w wysyłanie naszych przestępców na wojnę
A ja nie kabluję, choć często wyzywają mnie od najgorszych i piszą wypierdalaj. Albo jest się człowiekiem, albo konfidentem. Jeśli wymagasz szacunku, to nie brataj się z ruskim ścierwem, nikt ci wtedy nic złego nie zarzuci.
Nie szanujesz sam siebie to i inni nie będą Ciebie szanować. Jeśli mnie ktoś bez powodu wyzywa jak patogast to go zgłoszę, jak zrobisz to samo Ty, zgłoszę. Nie masz prawa mówić z kim mam wódkę pić z kim się bratać i czyją siostrę puknąć.
Nie szanujesz sam siebie to i inni nie będą Ciebie szanować. Jeśli mnie ktoś bez powodu wyzywa jak patogast to go zgłoszę, jak zrobisz to samo Ty, zgłoszę. Nie masz prawa mówić z kim mam wódkę pić z kim się bratać i czyją siostrę puknąć.
Skoro bratasz się z wrogiem, to nie dziw się, że ludzie ci ubliżają. Ja nie mam wpływu na to, że pierdolone antypolskie, lewackie pedały i obciągacze banderowskiego pęta za szkle, na mnie naskakują - ja na nich nie donoszę, na tym właśnie polega szacunek do siebie, nie dać się ponieść emocjom i nie zesrać się jak ostatnia ciota. Konfidenci to zawsze najgorszy odpad, w czasie wojny donosili szwabom, a za komuny do władzy, zastanów się nad sobą.
Tak powinno być. Wydaje mi się to zupełnie normalne. Znaczy w sensie każdy obywatel obcego kraju powinien być wydalony do swojego kraju bo też nie lećmy w wysyłanie naszych przestępców na wojnę
Pełna zgoda. Można to ubrać w odpowiednie słowa, porządnie opisać bo przestępstwa są różne, a i samo ich popełnienie to podejrzenie, przedstawienie zarzutów, sprawa, wyrok i pewnie jeszcze parę etapów pomiędzy, a dobrze by było aby ta deportacja była szybka czyli najlepiej na etapie przedstawienia zarzutów. Zebrac podpisy i zgłosić jako projekt obywatelski + mini kampania w mediach społecznościowych itp.
@Velture: jako mod na sadolu, powinienneś się nad tym zastanowić bo bazę na podpisy tu masz, jak by co chętnie pomogę merytorycznie i w kampanii. Także pomyśl nad tym
Jebac ukraine i te chachły upadlińskie. Wyjebac ich zza bug zamknąć granice i postawić mur. Wystawić im rachunek za pomoc i zerwać wszelkie stosunki dyplomatyczne.
Zapomnałeś dodać: I na końcu jechać do Mateczki Rosjiiiii i obciagnąć Putinowi
Skoro bratasz się z wrogiem, to nie dziw się, że ludzie ci ubliżają. Ja nie mam wpływu na to, że pierdolone antypolskie, lewackie pedały i obciągacze banderowskiego pęta za szkle, na mnie naskakują - ja na nich nie donoszę, na tym właśnie polega szacunek do siebie, nie dać się ponieść emocjom i nie zesrać się jak ostatnia ciota. Konfidenci to zawsze najgorszy odpad, w czasie wojny donosili szwabom, a za komuny do władzy, zastanów się nad sobą.
No i tu się dziwię ludziom, banderowcy źli, niemiaszki dobre, orki złe ale bmw czy wieśwagen może być. Zapomnieli ludkowie że niemiaszki wybili o niebo więcej Polaków? Opierdalanie pęta z zachodu jest lepsze? zachodnie szekle lepiej brzęczą?
No i tu się dziwię ludziom, banderowcy źli, niemiaszki dobre, orki złe ale bmw czy wieśwagen może być. Zapomnieli ludkowie że niemiaszki wybili o niebo więcej Polaków? Opierdalanie pęta z zachodu jest lepsze? zachodnie szekle lepiej brzęczą?
Mi akurat nie powinieneś zadawać takich pytań, bo nie raz pisałem, że wszystko co gada po rusku i po niemiecku powinno zostać poddane obróbce termicznej, a przede wszystkim to co gada w jidysz
Nie czuj się urażony, chcesz ludzi podpierdalać, podpierdalaj, nie moja sprawa. Ja staram się zachowywać jakąś "kulturę". To że ktoś zachowuje się niegrzecznie, to tylko o nim źle świadczy (tak jak np. ten co ma w profilu flagę Polski skrzyżowaną z ruSSką ścierą).
I kamera przód-tył. Widać już raz musiał po zębach dostać lub mieć podobną sytuację. Nawet jakby Saszka chciał się sądzić to nie miałby z czym iść do sądu, bo przegrałby sprawę, i z automatu miałby sprawę karną o napaść.
Przecież to jest samochód dostawczy , najprawdopodobniej jakiś kurier, wiec stad kamery.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów