📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kriski napisał/a:
Co jest qrwa, całego Couba tu zamierzasz wpie**olić?
Nic nie poradzisz, On jest niepełnosprawny, dlatego oprócz chuja ojca w dupe, to nic do niego nie trafia.
Rumun jakiś, czy cygan i o piwa żebranie.
Chociaż w tym wieku to może kryzys wieku średniego.
Chociaż w tym wieku to może kryzys wieku średniego.
Zapamiętać, jeśli Robster to nawet nie włączać
Kolejny dzieciaczek pokroju flodziary dostał neostradke od mamusi...
Kurwa, byłem przekonany, że Kwejk ma inne logo (ㆆ_ㆆ)
A jednak wrzuty jakieś takie dziecinne
A jednak wrzuty jakieś takie dziecinne
komisja macierewicza się tym zajmnie
Azhar napisał/a:
Nie oglądać, chujowe, kto czemuś takiemu kurwa piwa daje?
253 piwa!!!! WTF ? Czy ktos jest to w stanie wytłumaczyć co tu sie odpierdala?
Mdokurwo69 napisał/a:
253 piwa!!!! WTF ? Czy ktos jest to w stanie wytłumaczyć co tu sie odpie**ala?
Inwazja gimbazy
Dzieciaki wziely sobie za punkt honoru (nie majac oczywiscia pojecia, co to honor) spierdolic sadola maksymalnie. Niestety przy cichym wsparciu moderacji
Dlaczego ? Bo jest to naturalne , nie wymuszone i do tego nie ma tutaj pedała z chujem na wierchu.
A za materiał na Sadolu bez kutasa w tych czasach już się piwo należy.
A że albatrosy mają skrzydła tak jebitne że większość ich lądowań tak wygląda to już parodia życia na planecie ziemia.
A za materiał na Sadolu bez kutasa w tych czasach już się piwo należy.
A że albatrosy mają skrzydła tak jebitne że większość ich lądowań tak wygląda to już parodia życia na planecie ziemia.
Nie zesrał się przed lądowaniem bo był za ciężki. Popatrzcie czasem na ptaki jak lądują i startują, a nie w skarpetę kolegi buahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów